DOLAR 32,5822 0.29%
EURO 34,7413 -0.11%
ALTIN 2.520,561,47
BITCOIN 1998897-0,14%
Mersin
21°

KAPALI

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA Ailesi Aşure Gününde Buluştu

DEVA Ailesi Aşure Gününde Buluştu

ABONE OL
Ağustos 23, 2021 12:36
DEVA Ailesi Aşure Gününde Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Ailesi Aşure Gününde Buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenledi. Partililer tarafından pişirilerek hazırlanan aşureler, Ali Babacan Futbol Turnuvası kapsamında gerçekleştirilen Mersin Genç Deva ve Mezitli Genç Deva ekiplerinin yaptığı karşılaşma öncesi düzenlenen törenle dağıtıldı.

Törene il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlar da aileleriyle birlikte katılan yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, partililer ve aileler arasında kaynaşma imkânı sağladı.

“İŞTE DEVA AİLESİ BUDUR”

Mersin’de sergilenen birlik, beraberlik ve dayanışma tablosunun örnek alınması gerektiğini dile getiren DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu yaptığı konuşmada, “Muharrem ayı nedeniyle Aşure etkinliği düzenledik, duamızı ettik. Halkımızın ve partililerimizin aileleri ile katılım göstermesi bizim için çok önemli. Bu birlik ve beraberliğin, dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olduk. Çocuklarımız, neşeleriyle bu birlikteliği güzel bir anıya dönüştürdüler. İşte Mersin’de DEVA olarak bir aile olduğumuzun en önemli göstergesi. Bundan sonra da ailelerimizle birlikte farklı etkinliklerde bir araya gelmemiz için önemli bir gösterge oldu. Bu birlikteliği sağlayan tüm teşkilatlarımıza ve etkinliğimize gelerek bizleri onurlandıran vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.