DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2265056-1,72%
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her zaman ve Her Yerde Birlikteyiz”

Her zaman ve Her Yerde Birlikteyiz”

ABONE OL
Ağustos 23, 2021 12:14
Her zaman ve Her Yerde Birlikteyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILMAZ, AYVAGEDİĞİ VE GÖZNE MAHALLELERİNDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

“Her zaman ve Her Yerde Birlikteyiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sosyal belediyecilikte oluşturduğu “Gönül Bağı” Projesiyle Türkiye’de örnek olacak projelere imza atarken, mahalle ziyaretlerini de aralıksız sürdürerek çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

Başkan Yılmaz,  hafta sonu Ayvagediği ve Gözne Mahallelerinde ilçe esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, taleplerini dinledi. Vatandaşlar tarafından yoğun bir sevgi ile karşılanan Başkan Yılmaz, 7’den 70’e tüm hemşehrileriyle sohbet ederek; “Toroslar’a gönülden bağlıyız” dedi.

Ayvagediği Mahallesi’nde pazar yerini gezen, TORTEK Atölyelerini ve spor kurslarını da ziyaret eden Başkan Yılmaz’a, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Ayvagediği Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli ile Gözne Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın, yapılan bu ziyaretlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve protokol üyelerine teşekkür ederek; “Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz her zaman bizlerin yanında. Sorumluluk alanındaki tüm hizmetleri fazlasıyla yapıyorlar. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştular.

Hemşehrilerine yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eden MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ise; “Bu güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da kendisinden bayrağı devralan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sunduğu hizmetlerle ilçenin daha da güzel noktalara geleceğine inandığını belirterek; “Toroslarımıza üç dönem hizmet verdik. Her noktasında ayak izlerimiz var. Bayrağı Atsız Afşın Yılmaz kardeşimize devir ettik. Toroslarımızı aldığı yerden daha iyi noktalara götüreceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mersin’in en güzel hizmeti hak ettiğini dile getiren Tuna; “Muhalefet her zaman iktidarın doğru çalışmasına vesile olur. Biz sadece kuru muhalefet yapma anlamında değil, doğru yapılanları alkışlayan, yanlışlara set çeken ve bunun yanlış olduğunu her yerde söyleyen yanımızla siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Vatandaşımızın Önceliği Bizim Önceliğimizdir”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gönül birlikteliği içerisinde Toroslar’ın bugününe ve yarınlarına değer katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Hemşehrilerimizle dertleşmek ve taleplerini dinlemek adına mahalle ziyaretlerimize önem veriyoruz” dedi.

Belediyecilik hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırdıklarını, değişim ve gelişimde sürekliliği yakaladıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Dünya farklı bir dönemden geçiyor. İki senedir pandemiyle uğraşıyoruz ve orman yangınlarımız oldu. Toroslar Belediyesi olarak dimdik ayaktayız. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Ülkemiz, dünyanın egemen güçleri tarafından kendisine biçilen rolü kabul etmiyor, yırtıp atıyor ve küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biz de üzerimize düşeni hakkıyla yerine getirme gayretindeyiz. Göreve geldiğimiz günden beri asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Sizler ve bizler var oldukça daha iyisini arayacağız ve yapacağız. Hamit Tuna başkanımızdan güzel bir Toroslar devir aldık. Daha da güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Toroslar, potansiyeli yüksek, gelişmeye açık bir ilçe. Potansiyeli kapasiteye, kapasiteyi performansa çevirmek bizim görevimiz. İlçemize olan ilgi ve talep her geçen gün daha da artıyor. Bunda pandeminin ve yaptığımız hizmetlerin de etkisi var. Gözne Mahallemize bir pazar yeri kazandıracağız inşallah. Ezberimiz yok. Vatandaşımızın önceliği, bizim önceliğimizdir. Bunun en önemli göstergesi pandemi sürecini yaşadığımız son iki yıl. Belediye olarak vatandaşımızın yanında olmak için her türlü hizmeti yaptık ve 17 günlük tam kapanma sürecinde Gönül Bağı Projemizi hayata geçirdik. Belediyemizin içerisindeki süreçleri iyileştirme çalışmalarımız var. Daha kısa sürede, sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de Tarsus’tan Anamur’a Mersin’i karış karış gezdiklerini, hemşehrilerinin her zaman yanında olduklarını dile getirerek; “Yaylalarımızdaki alt yapı çalışmaları tamamlandığında Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’ın buradaki üst yapı çalışmalarını çok güzel yapacağına şüphemiz yok. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle fazlasıyla gösteriyor. Hamit Tuna başkanımızdan devir aldığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için mücadele ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak liderimiz, genel başkanımız ve Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışıyla çalışıyoruz. Türkiye’nin şartlarına göre bu ülkenin bir metrekare toprağından, bir tane insanından vazgeçmeyiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.