DOLAR 32,2931 -0.21%
EURO 34,8631 0.09%
ALTIN 2.391,77-0,20
BITCOIN 20303386,23%
Mersin
20°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Selçuk Bayraktar’a destek: Ayaklarına taş değmesin, var olsunlar

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Selçuk Bayraktar’a destek: Ayaklarına taş değmesin, var olsunlar

ABONE OL
Nisan 29, 2023 14:15
Yavuz Ağıralioğlu’ndan Selçuk Bayraktar’a destek: Ayaklarına taş değmesin, var olsunlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemikle gündem olan Selçuk Bayraktar‘ı ziyaret etti. İnsansız savaş uçağı Kızılelma önünde çekildikleri fotoğrafları paylaşan Ağıralioğlu, “Millî savunma sanayimize taş üstüne taş koyan, tek bir çivi dahi çakan kim varsa kalbimiz, desteğimiz ve dualarımız onunladır. Ayaklarına taş değmesin. Var olsunlar” dedi.

Geçtiğimiz ay Millet İttifakı’na ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ağır eleştiriler getiren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etmişti.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Ağıralioğlu, Baykar şirketinin yöneticileri Selçuk Bayraktar ve kardeşi Haluk Bayraktar‘la insansız savaş uçağı Kızılelma önünde çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Bayraktar kardeşleri ziyaret eden vekil, şu ifadeleri kullandı: “Bu gayretler azizdir! Türk’ün Gökkubbesi’nden Mavi Vatan’ına; 783.562 km2 vatan toprağından gönül coğrafyamıza; millî savunma sanayimize taş üstüne taş koyan, tek bir çivi dahi çakan kim varsa kalbimiz, desteğimiz ve dualarımız onunladır. Ayaklarına taş değmesin. Var olsunlar…

Bayraktar-Kılıçdaroğlu tartışması

Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı’nda Teknofest’in başladığı akşam “Atatürk Havalimanı” başlıklı bir video paylaştı. Videoda Atatürk Havalimanı’nı havacılık ve uzay çalışmalarının merkezi haline getirileceğini duyuran Kılıçdaroğlu, Amerika’daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen ile görüştüğünü söyledi.

Haluk Bayraktar CHP liderine sert sözlerle yüklenip şunları söyledi: “Kemal Bey, sizin gözünüzde hakikaten bir değerimiz olsaydı milletvekilleriniz, belediye başkanlarınız ve bazı ittifak ortaklarınız halkımıza yönelik teröre son veren yerli ve millî SİHA’larımızı katil olmakla suçladıkları zaman onlara karşı çıkar ve bu iddianın hiçbir şekilde gerçek olmadığı yolunda tek bir söz ederdiniz.”

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.