DOLAR 32,5816 0.28%
EURO 34,9980 0.06%
ALTIN 2.462,211,08
BITCOIN 21040421,28%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Valimiz aliihsansu_”‘nun “3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunun 99. Yıldönümü” Mesajı

Valimiz aliihsansu_”‘nun “3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunun 99. Yıldönümü” Mesajı

ABONE OL
Ocak 3, 2021 11:23
Valimiz aliihsansu_”‘nun “3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunun 99. Yıldönümü” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hürriyetinden ve bağımsızlığından tarih boyunca ödün vermeden yaşamış yüce Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de yarın da vatanına, bayrağına, kardeşliğine, milli ve manevi değerleri ile birliği ve bütünlüğüne uzanan hain ellere asla geçit vermeyecektir.

Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı ile hürriyet ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdiği bu süreçte Mersinliler de gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tek vücut olarak verdiği kahramanlıklarla dolu mücadelesini 3 Ocak’ta mutlak bir zaferle taçlandırmıştır.

3 Ocak 1922’de elde edilen bu destansı zaferin kahramanlarının torunları olarak gururlanmaktayız. Ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak, ilimizi ve ülkemizi daha da geliştirip kalkındırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla; Mersinli hemşerilerimin 3 Ocak Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Vatan ve Millet uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyor, tüm Mersinli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                                                                                                             Ali İhsan Su

                                                                                                                                                             Mersin Valisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.