DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2266639-0,49%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOROSLAR’DA CAMİLER, CUMA NAMAZINA HAZIR

TOROSLAR’DA CAMİLER, CUMA NAMAZINA HAZIR

ABONE OL
Haziran 11, 2020 13:41
TOROSLAR’DA CAMİLER, CUMA NAMAZINA HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında Cuma namazı öncesi ilçe genelinde bulunan camilerde dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye, camilerin iç ve dış mekanları ile avlularında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirerek Cuma namazına hazırlık yapıyor.

Koronavirüs nedeniyle 16 Mart tarihinden itibaren kapalı olan camiler, normalleşme süreciyle birlikte tekrar cami cemaatinin hizmetine geçiyor. Bu doğrultuda büyük bir titizlikle Cuma namazı kılınacak camileri dezenfekte eden belediye, bu alanları sağlık koşullarına uygun hale getiriyor.

“Cuma Namazını En Güzel Şekilde Eda Edelim”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir bir ortamda cuma namazını kılması için gereken tedbirleri aldıklarını belirterek, camilerde dezenfeksiyon çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Kontrollü sosyal hayat çerçevesinde Cuma namazını cemaatimizle birlikte kılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu virüsten etkilenmemek için her türlü önlemi de alıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına Cuma namazı öncesinde camilerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaptık. Halkımızdan da isteğimiz sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmalarıdır. Gerekli tedbirleri harfiyen yerine getirerek Cuma namazını en güzel şekilde eda edelim” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.