DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.427,840,21
BITCOIN 2093853-3,70%
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TISİAD’DA KAN DEĞİŞİMİ

TISİAD’DA KAN DEĞİŞİMİ

ABONE OL
Ağustos 26, 2021 10:36
TISİAD’DA KAN DEĞİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa adı (TISİAD) olan Türkiye Irak Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinde Reber HAŞİMOGLU Dönemi.

Haber/İsa ÇAKICI

TISİAD’DA KAN DEĞİŞİMİ

Demircanlar Gurmede yapılan kahvaltılı basın toplantısında TISİAD yeni Yönetimi tanıtıldı.

TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reber HAŞİMOGLU burada yaptığı açıklamada şöyle konuştu.

Haşimoğlu, TISİAD ailesi olarak yakın zamanda yaptığımız genel kurul ile görev değişikliğine gidilerek yönetimi devralmış bulunmaktayız

Sizlerinde basından takip etmiş olduğunuz gibi Derneğimiz yaklaşık 10 yıllık geçmiş olan bir dernektir. Kurulduğu günden bu yana Irak ile Türkiye arasında başta ticaret olmak üzere iyi ilişkilerin sağlanması ve gelişmesi amacıyla çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Bu etkinlikler ile Derneğimiz Irak’ta hem Devlet kademelerinde hem de iş çevrelerinde saygın bir isme sahip olmuştur. Biz yeni yönetim olarak bu ilişkileri devam ettirmek ve daha da geliştirmek amacıyla var gücümüzle çalışmaya başladık. Sizlerinde malumu olduğu üzere Irak pazarı, Türkiye için en önemli pazarlardan biridir. Irak ile olan kültürel ve tarihi bağlarımız, diğer ülkelere nazaran, daha fazla etkin olmamızı sağlamaktadır. Bu avantajımızı daha iyi kullanmak suretiyle Irak pazarında daha etkin olmak amacıyla gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız dedi.

Haşimoğlu, 3 Temmuz 2021 tarihli olarak yapılan Genel Kurul ile NEVAF KILINÇ’ın Başkanlığı sona ermiştir. Kendisinin Derneğimizin yönetimi ile bir ilgisi olmadığı gibi artık derneğimizin üyesi de değildir. 19/08/ 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı NEVAF KILIÇ derneğimizin tüzüğüne aykırı davranışları nedeniyle üyelikten çıkarılmıştır. Artık TISİAD ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Haşimoğlu, son günlerde ülkemizde ve dünyamızda yaşanan yangın, sel ve diğer afetlerde vefat eden kişilerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

TISİAD yeni Yönetim Kurulu şöyle oluştu.

Başkan Reber Haşimoğlu

Yön. Krl. Bşk. Vekili Mehmet Salih Çelik

Yön.Krl.Bşk. Yardımcıları Cavidan Demirağ, Orhan Altınöz,

Genel Sekreter Av. Erdal ALKAN

Sayman Hava Arslan

Yön. Krl. Üyeleri Recep Metin, Mustafa İmrak Siraç Dündar

YİK Bşk. Selahattin Balkan

Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’den oluştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.