DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,920,21
BITCOIN 22839181,30%
Mersin
21°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SAYGIN ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.

SAYGIN ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.

ABONE OL
Eylül 13, 2021 06:50
SAYGIN ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SAYGIN ADANA KEBAP HİZMETE GİRDİ.
Mersin’in genç işadamlarından Seracettin Kayabaşı, yeni bir girişime daha imza attı. Mezitli Vatan Caddesi üzerinde bulunan, Saygın Adana Kebap Salonunu Mersinlilerin ve Mezitli’de yaşanların hizmetine girdi.
Mersin’in tanınmış iş adamlarından, Seracettin Kayabaşı ve ortaklarının açmış oldukları Saygın Adana Kebap Salonun açılışında, Mersin protokolünün yanı sıra çok sayıda iş adamı ve davetliler açılışa katıldılar. HDP Mersin Mileletvekili Fatma Kurtulan, HDP Mersin il ve İlçe Başkanları, AK parti Gaziantep Milletvekili Adayı Muhammet Aktoğ, Mersin Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Yüksel Lojistik sahibi İsmail Yüksel, AK Parti Önceki Dönem Akdeniz İlçe Başkan yardımcısı Meçit Çınar, MTSO Meclis Üyesi Orhan kemal Yüksel, Yeni Bakış gazetesi, Yazı İşleri, Müdürü Süleyman Altınöz açılışta göze çarpan isimler oldular. Saygın Adana Kebap Salonun açılış kurdelesini protokol kesti. Sonrasında, mersin Ticaret ve sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Mersinimize, yeni bir restaurant açarak, hizmet veremeye başlamış bulunan Seracettin Kayabaşı ve ekibini yürekten kutluyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başarılı olacaklarına inanıyorum.
Kendilerini, bu önemli atılımlarından dolayı da, ayrıca kutluyorum dedi.
Saygın Adana kebap sahibi Seracettin Kayabaşı bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan ve açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim dedi.
Açılış sonrası davetliler, son derece modern tarzda restore edilmiş bulunan sohbet salonun da, davetlilere kebap ikramında bulunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.