DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22832300,63%
Mersin
22°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şahinbey Belediye Başkanı TAHMAZOĞLU; BAŞKAN GÜLTAK’I ZİYARET ETTİ

Şahinbey Belediye Başkanı TAHMAZOĞLU; BAŞKAN GÜLTAK’I ZİYARET ETTİ

ABONE OL
Ekim 15, 2020 14:21
Şahinbey Belediye Başkanı TAHMAZOĞLU; BAŞKAN GÜLTAK’I ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahinbey Belediye Başkanı

TAHMAZOĞLU; BAŞKAN GÜLTAK’I ZİYARET ETTİ

* Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; bir dizi konuda fikir alışverişinde bulunmak, iki belediye arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

Akdeniz ve Şahinbey; kardeş belediyeler…

Ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; iki belediyenin kardeş belediye olduğunu hatırlatarak; “Akdeniz ile Şahinbey belediyelerimiz, daha güzel hizmet ve projeler üretmek, nihayetinde halkımıza kaliteli ve güzel hizmetler vermek amacıyla işbirliği ve fikir birliği içinde olacak. Birbirimizin tecrübelerini paylaşacağız. Akdeniz Belediye Başkanımızın fikirleri ve çalışmalarından da faydalanmış olacağız. Çalışmalarından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gültak; “Şahinbey; herkesin dikkatini çeken bir belediye”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da ziyareti nedeniyle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, belediyeler arasındaki işbirliği, iletişim ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Her iki belediye olarak sürekli fikir alışverişi içinde olacaklarını kaydeden Başkan Gültak; “Sayın Başkanımız, belediye başkanlığı anlamında bizden tecrübeli. Ayrıca Türkiye’de, en önemli kentsel dönüşüm ve diğer hizmetler konusunda ses getirmiş bir belediye başkanımız. Herkesin dikkatini çeken bir belediye oldukları için de kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gültak; ekibiyle birlikte Şahinbey’i ziyaret ettiğini de belirterek; “Bürokratlarımız da çeşitli eğitimler aldılar. Yine bürokratlarımızla birlikte Akdeniz’de farklı mekânları ziyaret edeceğiz. Belediye içinde bürokratlarımızla birlikte Başkanımızın tecrübelerinden ve fikirlerinden faydalanacağız.  Amacımız; Akdeniz’de yaşayan insanlarımızı çok daha güzel ve nitelikli hizmetlerle buluşturmak” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.