DOLAR 32,3781 0.18%
EURO 35,0251 -0.19%
ALTIN 2.324,830,25
BITCOIN 2255658-1,20%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MOBİL HİZMET ARACI, AYDA 2 GÜN SİLİFKE’DE HİZMET VERECEK

MOBİL HİZMET ARACI, AYDA 2 GÜN SİLİFKE’DE HİZMET VERECEK

ABONE OL
Mayıs 27, 2021 07:33
MOBİL HİZMET ARACI, AYDA 2 GÜN SİLİFKE’DE HİZMET VERECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKŞEHİR’İN MERSİN 33 KART MOBİL HİZMET ARACI SİLİFKE’DE

MOBİL HİZMET ARACI, AYDA 2 GÜN SİLİFKE’DE HİZMET VERECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin 33 Kart Mobil Hizmet Aracı’nın bir noktası da Silifke ilçesi oldu. Her ayın ilk haftası Pazartesi ve Salı günleri Silifke’de hizmet verecek olan mobil araç, özellikle merkez şubelere gidemeyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

,

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin 33 Kart (Kent kart) Mobil Hizmet Aracı, toplu taşıma seyahat kartlarına dair tüm hizmetleri vatandaşların ayağına kadar götürmeye devam ediyor. Büyükşehir’in vatandaşlara kolaylık sağlayan hizmetinin bir noktası da Silifke ilçesi oldu. Özellikle pandemi sürecinden dolayı vatandaşların uzun süre seyahat ederek merkeze ulaşmasını gerektirmeyen hizmet sayesinde vatandaşlar kartlarıyla ilgili birçok işlemi yorulmadan gerçekleştirebiliyor.

Mobil araç her ay iki gün Silifke’de

Büyükşehir, vatandaşların işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi ve yoğunluk yaşanmaması için Kent kart irtibat bürolarının yanı sıra Mobil Hizmet Aracı’nı da devreye sokmuştu. Kent kart hizmetini vatandaşların ayağına kadar götüren Kent kart Mobil Hizmet Aracı, program ve ihtiyaç dâhilinde farklı ilçelerde konumlandırılıyor. Her ayın ilk haftası Pazartesi ve Salı günleri Silifke Anıt Meydanı’nda hizmet verecek olan Kent kart Mobil Hizmet Aracı ile özellikle merkez şubelere gidemeyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak. Mersin 33 Kart Mobil Hizmet Aracı’nda; kart çıkartma, kart yenileme, vize işlemleri, para yükleme ve HES kodu kontrolü yapılıyor. Mersin 33 Kart’ın; Tam, Öğrenci, Öğretmen, Gazi ve Yakını, Şehit Yakını, Engelli, Ağır Engelli (Refakatti), Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik, TÜİK, Milli Sporcu, Serbest 65, Serbest İndirimli ( 60 – 65), Serbest Muhtaç Kart ve Daimi Görevli Kartı olarak türleri bulunuyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.