DOLAR 32,3621 -0.37%
EURO 34,6951 -0.37%
ALTIN 2.394,04-1,17
BITCOIN 19106652,76%
Mersin
°

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mezitli belediyesi belediye başkan adayı; AHMETSERKAN TUNCEL basınla kahvaltı, da buluştu;

ABONE OL
Ocak 19, 2024 09:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mersin’in Mezitli ilçesinden yola çıkarak belediyecilikte önemli başarılara imza atan ve şu an Mezitli Belediye Başkanlığı için adaylık sürecinde olan Ahmet Serkan Tuncer, kentin sevilen simalarından ERKAL

SEÇİM ÇALIŞMALARINI ANLATMAKİÇİN LİVA OTEL DE, basınsın yogun ilgisiyle karşılaştı.

Ahmet Serkan Tuncer Kimdir?

Mersin’in Mezitli ilçesinde doğan Ahmet Serkan Tuncer, 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. Mezitli Viranşehir Okulu’nda başladığı ilkokul eğitimini tamamlayan Tuncer, ortaokulu Mezitli Muhittin Develi Okulu’nda, lise eğitimini ise Mezitli Çok Programlı Okulu’nda başarıyla tamamlamıştır. Muğla Üniversitesi’nde İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi bölümünden mezun olan Ahmet Serkan Tuncer, bilgi ve birikimini belediyecilik alanında değerlendirerek Mersin’de önemli görevlere imza atmıştır.

Ahmet Serkan Tuncer’in Belediyecilik Kariyeri

Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, Ulaşım Komisyon Üyeliği, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Üyeliği gibi kritik görevlerde bulunmuştur. Aynı zamanda Mezitli Belediyesi’nde Meclis Başkan Vekilliği, İmar Komisyon Başkanlığı, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanlığı ve Encümen Üyeliği gibi önemli pozisyonlarda yer almıştır.

Mersin Mezitli Belediye Başkan Adaylığı

Ahmet Serkan Tuncer, belediyecilikteki deneyimi ve hizmet anlayışıyla Mersin Mezitli Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklamıştır. Halkın beklentilerine karşılık verecek projelerle ve kente değer katacak hizmetleriyle dikkat çeken Tuncer, 1982 doğumlu olup, Mezitli’nin sevilen isimlerinden biridir. Ahmet Serkan Tuncer’in belediyecilik anlayışı ve hedefleri, Mezitli halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır.

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.