DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20715493,80%
Mersin
20°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MERSİNLİLER ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENEN:

MERSİNLİLER ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENEN:

ABONE OL
Ekim 6, 2022 07:32
MERSİNLİLER ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENEN:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RAP FESTİVALİNDE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI:

MERSİNLİLER ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENEN

RAP FESTİVALİNDE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

MCD Prodüksiyonun, hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda Özgecan Aslan Meydanı’nda bu yıl birincisini gerçekleştirdiği Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı şarkılarını özel bireyler için seslendirdi. Sosyal sorumluluk bilinciyle sevgi evlerinde yaşayan, onkoloji hastanelerinde tedavi gören, görme ve bedensel engelli bireylerimiz ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan çocuk ve gençlerin talepleri üzerine, topluma adaptasyonları amacıyla hayata geçirilen festivalde, yediden yetmişe tüm Mersinliler unutulmaz bir gece yaşadı. 300 özel bireyin yanı sıra on binlerce Mersinli coşku dolu anlar yaşadığı festivalde, özel bireylerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.  Festivalde konuşan Ezer, “Bu gecede ki en büyük amacımız farkındalığı arttırarak, onları hayatın bir kenarına itmek değil de hayatın içine çekmek. Dolayısıyla bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine destek olup, bu güzel birbirinden kıymetli çocuklarımızın, gençlerimizin hiç birimizden farkı olmadığını göstererek, toplumla kaynaşmalarına vesile olup, yüzlerindeki tebessüm olmaktan, onurlu ve gururluyum.” dedi.

Mersinliler özel bireyler için Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen birinci Akdeniz Rap Festivali’nde ünlü rap sanatçıları Canbay & Wolker, Velet ve Batuhan Şaraplı konseriyle coştu. MCD Prodüksiyonun, hayırsever iş insanı Mehmet Şahit Ezer sponsorluğunda sosyal sorumluluk bilinciyle Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan çocuk ve gençlerin talepleri üzerine, özel çocukların topluma entegrasyonu amacıyla gerçekleştirdiği 300 özel bireyin yanı sıra on binlerce Mersinli’nin katıldığı festival, yerel rap gruplarının sahnesiyle başladı. Mersin’in yükselen değeri Batuhan Şaraplı’nın sahnesiyle alandaki coşku iki katına çıktı.

“BU GECEDEKİ EN BÜYÜK AMACIMIZ FARKINDALIĞI ARTIRMAK”

Batuhan Şaraplı’nın sahnesinin ardından Festivalde açılış konuşması yapan festival sponsoru hayırsever iş insanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, geceyi organize eden MCD Prodüksiyon ailesine teşekkür etti. Böyle bir sosyal sorumluluk projesine destek olmaktan duyduğu gururun altını çizen Ezer, şunları kaydetti:

“MCD Prodüksiyon bu anlamlı sosyal sorumluluk projesiyle bana geldiğinde ne kadar heyecanlandığımı sizlere anlatamam. Ailecek yıllardır elimizin ulaştığı, gücümüzün yettiği kadar yardım ve sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışırız. Ama bu proje çok daha büyük ve anlamlıydı. Sevgiye, ilgiye ve sosyalleşmeye ihtiyacı olan dezavantajlı çocuklarımıza dokunmak, onların bir gün dahi olsa gülmesine, eğlenmesine vesile olmak paha biçilemez bir duygu. Zorlu yaşam koşulları, tedavi süreçleri olması onlarında bizden biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Onların toplumla kaynaşması çok önemli. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Bu gece Sevgi Evi’nde yaşayan, görme ve bedensel engelli bireylerin, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan 300’e yakın çocuk ve gencimiz aramızda. Onlarla ne zaman bir araya gelsek, bana konsere gitmek istediklerini dile getirmişlerdir. Bizde onların bu özel isteğini bu projeyle hayata geçirdik. Bu konseri de, konserde sahne alacak değerli sanatçılarımız da; tamamen bu güzel çocuklarımızın, gençlerimizin isteğidir. Bu nedenle bu proje daha da anlam kazanıyor benim için. Bu gecede ki en büyük amacımız farkındalığı arttırarak, onları hayatın bir kenarına itmek değil de hayatın içine çekmek. Dolayısıyla bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine destek olup, bu güzel birbirinden kıymetli çocuklarımızın, gençlerimizin hiç birimizden farkı olmadığını göstererek, toplumla kaynaşmalarına vesile olup, yüzlerindeki tebessüm olmaktan, onurlu ve gururluyum.

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERE BURS VERECEK”

Gençlerin en iyi şekilde yetişmesi, okuyarak aydınlanması, hayata hazırlanmasının beka meselesi olduğunu dile getiren Ezer, üniversite öğrencilerine tek sefere mahsus burs verecekleri müjdesini verdi. Ezer, “Eğer bir yılı hedefliyorsan tohum ek, eğer on yılı hedefliyorsan ağaç dik, eğer yüz yılı hedefliyorsan insan yetiştir.” Sözünden de anlaşılacağı gibi en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi, okuyarak aydınlanması, hayata hazırlanmasının bizim beka meselemiz olduğu bilincindeyiz. Biliyoruz ki eğitim aklın özgürleşmesini sağlar. Bu bilinçle; Huzurlarınızda an itibariyle başvuru şartlarını karşılayan 200 üniversite öğrencimize burs vereceğimizi duyurmak isterim. Sevgili gençler; başvuruları şahsıma ait Mehmet Şahit Ezer sosyal medya hesaplarının biyografi kısmında bulunan formu doldurarak yapabilirsiniz. Başvurular bugün başlayacak olup, 15 gün süreyle devam edecektir” diye konuştu.

Ezer, organizasyon süresince desteklerini esirgemeyen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’a, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve katılım sağlayan protokol üyelerine teşekkür etti.

MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş özel bireyler sahneye gelerek, festival sponsoru Mehmet Şahit Ezer’e destekleri için teşekkür plaketi takdim etti.

Açılış konuşmalarının ardından alanı dolduran Mersinliler, Canbay & Wolker ve Velet’in sahneye çıkması ile birlikte coşkuyu iki katına çıkardı. Sahneye çıktıkları andan itibaren hiç durmadan şarkıları söyleyen rap sanatçıları, özel bireylere ve Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda 1.Akdeniz Rap Festivali’nde sahne alan sanatçılar, MCD Prodüksiyon Ajans Başkanı Murat Can Demirtaş, Festival Sponsoru Mehmet Şahit Ezer tarafından özel bireyler eşliğinde çiçek takdim edildi.  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.