DOLAR 32,4958 0.25%
EURO 34,6184 0.34%
ALTIN 2.480,65-0,09
BITCOIN 2046402-4,45%
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MERSİN’DE BAMBAŞKA BİR TATİL YAŞAMAK İSTEYENLER GÖZÜNÜZ AYDIN! TEPE BEACH VE HOTEL TAM SİZLİK!

MERSİN’DE BAMBAŞKA BİR TATİL YAŞAMAK İSTEYENLER GÖZÜNÜZ AYDIN! TEPE BEACH VE HOTEL TAM SİZLİK!

ABONE OL
Haziran 5, 2023 09:29
MERSİN’DE BAMBAŞKA BİR TATİL YAŞAMAK İSTEYENLER GÖZÜNÜZ AYDIN! TEPE BEACH VE HOTEL TAM SİZLİK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’in en çok tercih etilen otellerin başında gelen, eğlence anlayışını sil baştan yazan Altundağ Oteller Grubu Tepe Beach ve Hotel yaz sezonuna yepyeni konseptleri ile girmeye hazırlanıyor.

Mersin Koyunun ihtişamlı doğası içinde dinlenmek, yenilenmek ve dingin bir an yakalamak isteyenler için Altundağ Otel Grubu, yaz sezonun başlamasıyla vatandaşlara kapılarını açtı. Akdeniz’in en özel ili Mersin koyu açıklarında konumlanan Altundağ Otel Grubu Tepe Beach ve Hotel, prestijli geçmişi, nezih aile ortamı, doyasıya eğlence anlayışı imkanıyla misafirlerine yeşil ve mavinin merkezinde özel bir tatil imkanı sunuyor.

 

Mersin’e yepyeni bir soluk getiren Altundağ Otel Grubu hem beach hem de hotel konseptiyle misafirlerine alışılagelmişin dışında yeni bir heyecana ulaştırmayı sağlıyor. Birbirinden özel sanatçılarla misafirlerine müzik hazzını doruklarına kadar yaşatan Altundağ Hotel Grubu Tepe Beach ve Hotel, yaz boyunca misafirlerine en kaliteli, en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

 

Misafirlerine eşsiz bir tatil yaşatacaklarını belirten Altundağ Oteller Grubu İşletme Müdürü Nihal Kömür Mersin için yeni bir tatil anlayışının baş gösterdiğini ifade ederek: “Mersin turizm açısından en önemli liman kentlerinden bir tanesi. Biz de bunu bildiğimiz için Mersin’e en iyi hizmeti sunmak istedik ve Tepe Beach Club ve Hotel’i hayata geçirdik. Eğlence anlayışımız, sıradışı yeniliklerimiz, prestijli geçmişimiz, kaliteli personellerimiz ve  birbirinden özel sanatçılarımız ile misafirlerimize en iyi, en kaliteli, en unutulmaz tatilini yaşatmak için sabırsızlanıyoruz. Bizleri tercih eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Parti Tepe Beach ve Hotel’de hiç bitmeyecek!.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.