DOLAR 32,5211 0.3%
EURO 34,5652 0.14%
ALTIN 2.494,360,47
BITCOIN 2044463-0,72%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

ABONE OL
Kasım 28, 2020 09:42
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Murat Tasgül, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Memiş, Kürşat Haddat, Safvatullah Işık, Denetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akyüz, Hasan Yıldırım ve Müteşebbis Heyet üyesi Turgay Altuntaş katıldı.Daha önceki toplantılarda alınan kararlarla ilgili bilgi verilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.Toplantının ardından Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi amacıyla faaliyete geçen Aile Sağlığı Merkezi protokolü imzalandı. Aile Sağlık Merkezini ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı ve yetkililerden bilgi alan Vali Ali İhsan Su, sağlık merkezinin ülkemizde OSB’ler içerisinde faaliyete geçen ilk merkez olması bakımından diğer OSB’lere de örnek teşkil edeceğini ifade ederek, merkezin hayırlı olmasını diledi.İki hekim ile hizmete başlayan Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi’nde OSB’de faaliyet gösteren firma sahipleri ve çalışanları merkeze kayıtlarını yaptırarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.MTOSB Yönetim Kurulu Başkan Tekli ise, ‘Çalışanlarımızın sağlığı biz işverenler için her şeyden önemli. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince üretimin durmaması adına çok ciddi önlemler alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu felsefe ile yola çıkarak MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi maksadıyla bölgemiz içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’ni sanayicilerimiz ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.