DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 35,0386 -0.1%
ALTIN 2.323,830,20
BITCOIN 2267740-0,51%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR HER CANIN YANINDA

MERSİN BÜYÜKŞEHİR HER CANIN YANINDA

ABONE OL
Ağustos 6, 2021 12:21
MERSİN BÜYÜKŞEHİR HER CANIN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MERSİN BÜYÜKŞEHİR HER CANIN YANINDA

İTFAİYE EKİPLERİ MANAVGAT’TA KÜLLERİN ARASINDA KALAN KAPLUMBAĞAYA CAN OLDU

MANAVGAT VE MUĞLA’YA DESTEĞE GİDEN İTFAİYE EKİPLERİ YANGINDAN BİR CANI DAHA KURTARDI

Muğla ve Antalya’da devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Manavgat’ta küllerin arasından bir kaplumbağa kurtardı. Ölmek üzere olan canı yıkayarak ve su vererek kendine getiren ekipler,  kaplumbağayı bölge halkına teslim etti. Toplam 9 araç ve 15 personelden oluşan üç ayrı ekip, doğa ve canlılar nefes alsın diye yangın söndürme çalışmalarında mücadele vermeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in Silifke, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde çıkan orman yangınlarında tüm birimleriyle seferber olmuş ve kentteki yangınların söndürülmesiyle birlikte ekiplerini Muğla ve Antalya’ya destek için göndermişti. Yangın söndürme çalışmalarına 9 araç ve 15 kişiyle seferber olan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Manavgat’ta küllerin arasından bir kaplumbağayı kurtardı.

Su döküp kendine getirdiler

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri, Muğla ve Antalya’da devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek üzere kısa süre önce bölgeye ulaşmıştı. 9 araç ve 15 personelden oluşan üç ayrı ekip, Muğla ve Antalya’nın farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarında mevcut ekiplere destek olmayı sürdürüyor.

Manavgat’ta ormanları kurtarmak için canla başla mücadele veren itfaiye ekipleri, yangın  söndürme çalışmalarının olduğu bölgede küllerin arasından bir kaplumbağayı kurtardı. Ölmek üzere olan canı yıkayarak ve su vererek kendine getiren ekipler, kaplumbağayı bir zamanlar kendisine yuva olan ormandan aldı ve bölge halkından vatandaşlara teslim etti. Ekipler, yeşili savunmaya ve nefes alan her canlıyı kurtarmak için çalışmalarına devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.