DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832633,09%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kızıltan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu olsun”

Kızıltan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu olsun”

ABONE OL
Nisan 30, 2020 14:19
Kızıltan: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızlıtan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında pandemi sürecinde büyük bir özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanları ile üretim sektöründe faaliyet gösteren emekçilere dikkat çekti.

“MTSO olarak Mersin ve ülke ekonomisine hizmet eden, alın terlerini bu kent için akıtan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyorum” diyen Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“1 Mayıs’ın Türkiye’ye geçmişte olduğu gibi kavga  ve yapay ayrışmalar değil, huzur ve umut getirmesini diliyoruz. Her işveren aynı zamanda bir emekçidir. Her emekçi bir gün işveren olabilir. Girişimciler, işverenler ve çalışan emekçilerimizle hepimiz bir aileyiz ve huzur içinde çalışmak, üretmek ve ülkemizin, kentimizin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz. Coğrafyamız ve küresel ekonomi zorlu bir dönemden geçiyor. Buna ek olarak dünya çapında pandemi durumuna gelen bir salgın yaşıyoruz. Böylesi zorlu bir süreçte sağlık çalışanları en ön cephede büyük fedakarlık gösterirken, ekonominin, üretimin, iş ve aşın devam etmesi, daha önemlisi milletimizin ihtiyaçlarının eksiksiz sağlanması adına üretim sektörü ve emekçiler de büyük bir fedakarlık göstererek çalışmaya devem etmektedir.  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mersin ve ülke ekonomisine hizmet eden, alın terlerini bu kent için akıtan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, ülkemizde ve kentimizde demokrasinin ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.