DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832763,23%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kızılay’a Kan Vermeye Davet Ediyorum”

Kızılay’a Kan Vermeye Davet Ediyorum”

ABONE OL
Haziran 2, 2021 14:26
Kızılay’a Kan Vermeye Davet Ediyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Kılınç: “Tüm Hemşehrilerimizi Kızılay’a Kan Vermeye Davet Ediyorum”

       Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,  belediye hizmet binası bahçesine stant kuran Kızılay’a kan bağışında bulunarak, tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

       Anamur Belediyesi – Kızılay iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyonla 2 gün boyunca ilçede kan bağışı toplayacak olan Kızılay’a destek verilmesi için çağrıda bulunan Başkan Kılınç: “”Bir yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz covid-19 nedeniyle özellikle son dönemde Kızılay’ın kan ihtiyacında bir artış olduğunu biliyorduk. Bu nedenle bugün belediyemizin bahçesinde kurulan stantlarda belediye personelimiz ve vatandaşlarımızla birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Kızılay ekiplerimiz yarında eski cumhuriyet meydanında bulunan Çavuşpınarı Parkında kan bağışı için çalışmalarını sürdürecek. Doğal afetlerden tutunda kazalara kadar tüm felaketlerde yanı başımızda bulunan Kızılay’a destek vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bizimle birlikte kan veren İlçe Kaymakamımıza, Anamur Ülkü Ocakları Başkanımıza, personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

       Bütün vatandaşlarımızı da Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.