DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0,92%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Güvercin kavgası tüfekle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Güvercin kavgası tüfekle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

ABONE OL
Mart 30, 2021 08:57
Güvercin kavgası tüfekle dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde güvercin indirme meselesinden çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti. Akılalmaz olayda Tolga K., evinin önünde tartıştığı aralarında kardeşinin bulunduğu 5 kişiye tüfekle rast gele ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği şahıslardan yaralılardan durumu ağır olan İmdat G., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

Afyonkarahisar‘ın Dinar ilçesinde güvercin indirme meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Pınarbaşı Mahallesi Yaren Sokak’ta ikamet eden Tolga K., evinin önünde güvercin indirme meselesinden İmdat G., Sevim G., Hamza G., Mertcan Z. ve kardeşi Cemal K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tolga K., evinden getirdiği pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Saçmaların isabet ettiği İmdat G., Hamza G., Mertcan Z. ile kardeşi Cemal K. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar ve Isparta’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan İmdat G., kaldırıldığı Isparta Süleyman Demirel Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, şüpheli Tolga K.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.