DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112,47%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

GÜLNAR BELEDİYESİ GÜLNAR’A YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

GÜLNAR BELEDİYESİ GÜLNAR’A YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Eylül 9, 2021 13:21
GÜLNAR BELEDİYESİ GÜLNAR’A YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜLNAR BELEDİYESİ GÜLNAR’A YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi; ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha güzel bir ilçede yaşaması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Gülnar Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında sathi asfalt kaplama çalışmalarına ve kilit parke taşı üretim tesisinde imal ettiği parke ve bordür taşlarını, ihtiyaç duyulan noktalara döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler Köseçobanlı Mahallesinde parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarla güvenli, modern yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; “Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Köseçobanlı Mahallesi Taşdüştü mevkiinde devam eden, standartlara uygun yapılan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla sokaklarımız daha modern bir yola kavuşuyor. Aynı zamanda Gülnar Belediyesi olarak mahallelerimize sathi asfalt kaplama çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Yine Köseçobanlı Mahallemizde bir yandan parke çalışmalarımız devam ederken bir yandan da asfalt çalışmaları öncesi zemin hazırlığı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız yapılan yollar ile daha kolay ve güvenilir ulaşım sağlayacak. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde devam edecek. Yeni yolları kıymetli vatandaşlarımıza ve Gülnar’ımıza hayırlı olsun. ” dedi.

#GülnarBelediyesi

#ÜretkenBelediyecilik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.