DOLAR 32,6305 0.41%
EURO 34,7768 0.09%
ALTIN 2.510,651,07
BITCOIN 20195880,11%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Eğri çam Mahallesi’nde Çöpler Etrafa Saçılıyor

Eğri çam Mahallesi’nde Çöpler Etrafa Saçılıyor

ABONE OL
Mayıs 26, 2021 14:17
Eğri çam Mahallesi’nde Çöpler Etrafa Saçılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğri çam Mahallesi’nde Çöpler Etrafa Saçılıyor

Yenişehir İlçesi’ne bağlı Eğri çam Mahallesi’ndeki Sokak aralarına atılan çöp yığınlarından şikâyetçi olan çevre sakinleri belediye yönetimine tepkili.

Yenişehir İlçesi’ne bağlı Eğriçam Mahallesi’ndeki Sokak aralarına atılan çöp yığınlarından şikâyetçi olan çevre sakinleri belediye yönetimine tepkili.

Mersin’in önemli ilçelerinden olan Yenişehir’in Belediye Başkanlığı’nı kazanan Abdullah Özyiğit vatandaş ile olan ilişkilerinden ziyade yaptığı hizmetlerle de sevilen bir isim.

Yenişehir ilçesi konumu itibariyle şehrin ekonomik olarak en fazla yatırım alan ilçelerinden biri. Yenişehir Belediyesi bu bilinç ile hizmete ve yatırıma önem veren tavrıyla Mersin Kamuoyu tarafından beğeniyle takip edilen bir belediye. Elimize ulaşan son görüntülerde Eğriçam Mahallesi’ne ait. Bir araya getirilen çöp konteynırlarının dolup taşan ve çevreye yayılan görüntüleri Yenişehir Belediyesi’nin çalışmaları sabote mi ediliyor sorularını akıllara getiriyor.

Eğri çam Mahallesi’nden alınan görüntülerde yığınlarca çöp sokak arasında bir araya getirilmiş ve çevreye kötü kokular saçıyor. Görüntülerde çöp konteynerleri bir araya getirilmiş ve etrafa yayılan gelişi güzel atılan çöpler görüntü ve koku kirliliği ile mahalle sakinleri tarafından tepki ile karşılandı.

Eğri çam Mahallesindeki çöplerin kim veya kimler tarafından atıldığı konusunda bilgileri olmadığını belirten mahalle sakinleri bu görüntülerin son bulmasını istedi. Temiz bir mahallede yaşamak istediklerini dile getiren mahalle sakinleri daha önce bu şekilde çöplerin biriktirildiğini görmediklerini belirtti. Eğri çam mahallesi sakinlerinin cevaplanması için sordukları soruların başında kimin buraya çöp attığı ve belediyenin neden burayı temizlemeye ekip göndermemesi geliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.