DOLAR 32,5387 0.24%
EURO 34,7707 0.07%
ALTIN 2.489,081,11
BITCOIN 20598703,64%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Haziran 1, 2021 13:25
DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOROSLAR’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Toroslar Belediyesi, kademeli normalleşmenin yeni adımlarının açıklanmasının ardından ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarına kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Koronavirüsle mücadelemizi ilçemizin dört bir yanında yürüttüğümüz hijyen çalışmalarımızla sürdürüyoruz. Kademeli normalleşme sürecini de tedbirlere uyarak daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde atlatabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak amacıyla ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor.

İlçenin 67 mahallesinde temizlik ve hijyen çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren belediye, yolları da yıkayarak steril hale getiriyor.

“Daha Sağlıklı Günler İçin Tedbirlere Sıkı Sıkıya Sarılmaya Devam Edelim”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını titiz ve özverili bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydederek; “Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde salgının en kısa sürede bertaraf edilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Pandemi bitene kadar tedbirlere sıkı sıkıya sarılmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamaları ve maskelerini kullandıktan sonra gelişigüzel yerlere bırakmamalarıdır. Daha sağlıklı günlere yeniden kavuşmak için elimizden gelen özeni göstermeye devam edelim” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.