DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22867053,10%
Mersin
22°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

COVID-19 Aşısı Olanlara Aşure İkramı

COVID-19 Aşısı Olanlara Aşure İkramı

ABONE OL
Eylül 2, 2021 11:51
COVID-19 Aşısı Olanlara Aşure İkramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

COVID-19 Aşısı Olanlara Aşure İkramı “     

Erdemli Belediyesi ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan “Aşı Ol Geleceğe Umut Ol” kampanyası kapsamında COVID-19 aşısı yaptıranlara aşure ikramında bulunuluyor.

Erdemli Devlet Hastanesi Aşı Polikliniği’nde düzenlenen ‘Aşı Olalım Aşure Yiyelim’ çalışması kapsamında,  Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Mirzaoğlu, Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erman Eker ve İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay ve sağlık çalışanları katıldı.

Programda, Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Eren ay Kuran-ı Kerim okudu, birlikte dualara âmin denildi. Duanın ardından Gazeteci Dur hasan Şahin ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu dördüncü doz aşılarını kampanyaya destek olmak amacıyla oldular.

Salgına karşı aşının en büyük silah olduğunu ifade eden Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erman Eker, ”Elimizdeki en büyük silah ‘Aşı’. Aşı olmayanların ciddi sıkıntı çektiğini görüyoruz, yoğun bakımda yatan hastalarımızın genelinin aşısız olduğu görmekteyiz. Dolayısıyla aşı bizim için elimizdeki en büyük silah. Lütfen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Aşı olanla aşı olmayan arasındaki farkı en iyi biz burada görüyoruz. Bu organizasyonunun yapılmasına emek harcayan başta Erdemli Kaymakamımız Avni Kula’ya, Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyetine çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Sağlık çalışanlarına destek olunmasından dolayı mutluluklarını ifade eden Erdemli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Mirzaoğlu, “Aşı oranlarını yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz.  Bu konuda bize büyük destek veren Sayın Kaymakamımız Avni Kula’ya, Sayın Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya huzurlarınızda bizlere sağladıkları destekler için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Salgına Karşı Topyekûn Mücadele”

Koronavirüs salgınına karşı topyekûn bir mücadele verildiğine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  “Erdemli Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımız kadar olmasa da sizlerin gayret ve çabanıza bir nebze olsa katkı sunmak adına şehrimizin belli noktalarında vatandaşlarımızı aşılamaya gayret ediyoruz. Bu topyekûn bir savaş, topyekûn savaşta ancak birlik olursak beraber üstesinden gelebiliriz. Bu virüsten kurtulmanın tek çaresi elbette hijyen, sosyal mesafe ve maske. Bu önlemler de önemli ancak aşı olmak bu virüs için daha çok önemli” diye konuştu.

 Aşının önemine dikkat çeken Erdemli Kaymakamı Avni Kula, “Bu kampanyayı düzenleyen Erdemli Belediyesi ve Erdemli Devlet Hastanesi’ni tebrik ediyorum. Tüm bilimsel veriler gösteriyor ki bu salgınla mücadelenin tek yolu ‘Aşı’. Bunun için de aşı oranını mümkün olduğunca artırmamız gerekiyor.  İlçemizde aşı oranını yükselttikçe hastalığın insanlara daha az zarar vermesini sağlayarak, yeniden insanların işinden, aşından olmadığı, kapanma dönemine girmememiz gerekiyor ” dedi.

Öte yandan program, aşure dağıtımının ardından sona ererken,  Erdemli Belediyesi’ne ait mobil ikram araçları ile oluşturulan aşı noktalarına ve sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulunuluyor.

Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi. MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi. ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli  Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi.  Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.   MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi.  ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile  işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi. MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi. ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.