DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0949 -0.12%
ALTIN 2.298,420,93
BITCOIN 22791750,57%
Mersin
22°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ABONE OL
Ekim 6, 2020 10:09
BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bu yıl ilk kez katıldığı Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvasında U18 Genel ikincisi ve U12 Kızlar üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin genç sporcuları Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Genç satranççılar, Kulüp Başkan Yardımcısı Başak Soycan, antrenör Remzi Küçük ve aileleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette turnuvada kazandıkları kupa ve madalyaları Başkan Tarhan’a takdim etti.

‘MERSİN’İ GURURLA TEMSİL EDECEK KULÜPLERDEN BİRİSİ OLACAĞIZ’

Mersin Satranç Merkezinde yapılan turnuvada genç satranççıların  U18 Genel ikincisi 12 yaş altı kızlarda da üçüncüsü olduğu bilgisini veren satranç antrenörü Remzi Küçük, Koronavirüs sürecinin turnuvaların geleceğiyle ilgili sıkıntılar yarattığını ifade etti. Koronavirüsünün olumsuz etkisinin satranç sporunu da etkilediğini ifade eden Küçük, “Çok önemli bir başarı kazanan Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcuları pandemi süreci uygun olması durumunda Mersin’i temsil edecek kulüplerden birisi olacak” dedi.

‘SADECE MERSİN’DE DEĞİL TÜRKİYE GENELİNDE MARKA OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

13 sporcu ile katıldıkları turnuvada kazandıkları başarının önemli olduğunun altını çizen Kulüp Başkan Yardımcısı Başak Soycan da, “Bizlere her zaman koşulsuz destek veren, sporcularımızı moral motivasyon açısından da katkı sunan Başkanımızın karşısına kupa ve madalyalarımızla çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Her dalda olduğu gibi satranç alanında da sadece Mersin’de değil Türkiye genelinde marka olmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ONLAR BAŞARDIKÇA BİZLER GELECEĞE DAHA UMUTLA BAKABİLİYORUZ

Genç Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Tarhan, Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başarılarıyla gururlandırmaya devam ettiğine vurgu yaparak, “Sporda, sanatta başarı kazanan tüm sporcularımızın önünü açmak, bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Elbette ki, sporcularımız, kazandıkları her başarıda kentimiz ve belediyemizin adını ulusal ve uluslararası arenalarda gururla duyuruyorlar. Onlar başardıkça bizler geleceğe daha umutla bakabiliyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli kurslarımızla Mersin’de örnek çalışmalara imza atıyoruz. Kurslarımız aralıksız sürecektir. Mezitli’de yaşayan çocuk ve yetişkinlerin yıl boyunca kurslarımızdan faydalanmalarına imkân sağlamak istiyoruz. Satranç kurslarımız sayesinde başarılı öğrencilerimizin çıkmasını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Tarhan, genç sporcularla önümüzdeki günlerde yemekte bir araya gelme sözü de verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.