DOLAR 32,3398 0.02%
EURO 35,0070 -0.2%
ALTIN 2.321,100,10
BITCOIN 22927182,85%
Mersin
22°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AVRUPA’NIN YILDIZ SPORCUSUNU AĞIRLADI

AVRUPA’NIN YILDIZ SPORCUSUNU AĞIRLADI

ABONE OL
Eylül 8, 2021 12:01
AVRUPA’NIN YILDIZ SPORCUSUNU AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN GÜLTAK;

AVRUPA’NIN YILDIZ SPORCUSUNU AĞIRLADI

* Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Estonya’da yapılan Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda 2. olan  Huri Korkut’u makamında ağırladı. Başkan Gültak; “Alnının teri ile bayrağımızı defalarca göklerde dalgalandıran Huri Korkut’u yürekten tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl itibarı ile kızımızı Akdeniz Belediyespor Kulübü’nün sporcusu olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.

Estonya’da 24-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda 73 kg’da 2. olan Huri Korkut, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret etti. Ziyarete tekvando antrenörleri Ahmet Gündüz ile Sabahattin Erel de katıldı.

Korkut; “Başkan Gültak sayesinde eksiğimiz kalmadı”

Huri Korkut, 2019 yılında da Avrupa Şampiyonluğu elde ettiğini hatırlatarak, “O zaman başkanımızın yanına geldiğimde salon konusunda destek istemiştim. Sağ olsun desteklerini yine esirgemedi. Şu an salonumuz çok güzel bir düzeye geldi. Dört dörtlük antrenman yapıyoruz. Çok şükür hiçbir şeyimiz eksik değil. Hedefim 2024 Paris Olimpiyatlarına katılıp altın madalya kazanmaktır. Bunun için söz veriyorum. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a biz sporculara verdiği desteklerden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gündüz; “Mustafa Gültak salonumuzun çalışılabilir bir hale gelmesini sağladı”

Yıldız sporcunun antrenörü Ahmet Gündüz ise “Salonumuzun şartları hakikatten çok kötüydü. Sayın Mustafa Gültak Başkanımız o salon için gerekeni yaptı. Sıvasından, boyasına, soyunma odalarına kadar yenilendi. Gerçekten çalışılabilir bir hale getirdi. Bundan dolayı da Huri kızımızla beraber Sayın Başkan’a teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanım desteklerini sürdüreceğini söyleyerek bizleri çok mutlu etti. Bundan sonra da çalışmalarımıza aynı hız ve azimle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak; “Önünde başarı hikayelerinin olacağı çok uzun yıllar var”

Başkan Mustafa Gültak ise Huri Korkut’un Estonya’daki müsabakada finalde berabere biten maçı hakem kararı ile 2. olarak noktaladığını hatırlatarak, “Huri aslında bir nevi Avrupa Şampiyonu sayılır. Zaten 2019’da kendisi Avrupa Şampiyonu da olmuştu. Yaşı henüz 20, önünde başarı hikayelerinin olacağı çok uzun yıllar var. Biz kendisinden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz. Hocalarımız bundan 1 yıl önce bize geldiklerinde çalışma şartlarının çok kötü olduğunu söylemişlerdi. Belediyemiz imkanları dahilinde biz de salonu çalışılır bir hale getirdik. Bu da onları rahatlattı. Daha konforlu bir ortamda antrenman yapmalarını sağladı” şeklinde konuştu.

“Huri’yi Akdeniz Belediyespor’da görmek istiyoruz”

Başkan Mustafa Gültak; yıldız sporcunun dışarıda farklı bir kulüple anlaşmasına gerek kalmadan harekete geçeceklerini sözlerine ekleyerek, “Yurt içi ya da yurt dışı müsabakalara gideceğiz zaman biz ona destek olacağız. Şampiyonluklarında madden ve manen desteklemeyi sürdüreceğiz. Kafasında, ‘şu müsabakaya gidebilecek miyim’, ‘giderken destek bulabilecek miyim’ gibi sorular, sıkıntılar olsun istemiyoruz.  Onu bırakmak istemiyoruz. Önümüzdeki yıl itibarı ile kızımızı Akdeniz Belediyesispor Kulübü’nün sporcusu olarak görmek istiyoruz. Kızımızın başarısı ülkemize, Akdeniz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Sporcumuzun maddi ve manevi yanında olacağız”

Başkan Gültak,  Akdeniz’de özellikle uyuşturucu ve terörle mücadele noktasında sporu fazlasıyla önemsediklerine vurgu yaparak; “Bölgemizde de Huri Korkut gibi farklı alanlarda çok başarılı sporcularımız var. Onları da destekliyoruz. Onlar bizim gururumuz. Yüce bayrağımızı yurt dışında dalgalandırıyorlar. Bizim de en büyük vazifelerimizden biri de onların maddi manevi yanında olmaktır. Umuyorum ki 2024 Paris Olimpiyatlarına katıldığını ve madalya ile döndüğünü görürüz. Bu bize gurur verir. Biz de sporcumuzun yanında olacağız. Alnının terinden ve bayrağımızı göklere çıkardığından dolayı kendisine, ailesine ve hocalarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi. MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi. ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli  Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi.  Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.   MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi.  ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile  işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Dış ticarette ülkemizin gözde bölgelerinden Çukurova, daha fazla yatırım alarak Türkiye’nin gözbebeği konumuna gelebilir” dedi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) geçtiğimiz ay yapılan 17’nci olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu, Çukurova Bölgesi ve Mersin yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Çukurova Bölgesinin üretim ve istihdamı ile ülkemize büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, bölgeye daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi. MAJÖR KONUMA GELMEK MÜMKÜNDÜR Bölgenin geçen sene 16 milyar dolar ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sunduğunu aktaran Gündoğdu, “Akdeniz Bölgesi tarımsal üretim ve ürün işleme açısından ülkemizin lider bölgesidir. Tarımsal ve sanayi ürünleri açısından ülkemizin yükselen değeri Çukurova’nın tarım kenti Mersin, muz, limon, çilek, erik, badem, keçiboynuzu, yenidünya, sakız kabak ve taze bakla üretiminde Türkiye birincisidir. 9 tarım ürününde ise ikinci sırada yer alan kentimiz, lojistik, liman, sanayi ve turizmde yatırımlar alması ile daha öne çıkabilir. Özellikle tarım ve sanayi üretiminin önem kazandığı günümüzde Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bu bölgede hemen hemen sektörde üretim var, üretim hacmini daha yukarılara taşımak, daha fazla pazarda söz sahibi olmak, majör konumuna gelmek mümkündür” dedi. ÜRETİM VE İSTİHDAM ODAKLI GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ Doğru yatırımların yapılması, merkezi bütçeden daha fazla pay ayrılması ve iş dünyasının yatırıma teşvik edilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Gündoğdu, “Ekonomik darboğazların yaşandığı, faiz gündemli yatırımların düşünüldüğü günümüzde iş dünyasının sanayi yatırımlarından kopmaması ve doğru yatırımların yapılması için resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın temasta çalışacağız. Birlikte hareket ederek ve hızlı bilgi paylaşımı ile işbirliğinde bulunacağız. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra üretim ve istihdam odaklı bir kent gündemi oluşturmak için gayret edeceğiz. Bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınması için büyük emekler harcayan MESİAD, bundan sonra da rolünü yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.