DOLAR 32,4349 0.05%
EURO 34,4470 -0.16%
ALTIN 2.486,150,13
BITCOIN 2019921-3,97%
Mersin
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı

Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı

ABONE OL
Kasım 7, 2020 13:41
Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı
Mersin’in Anamur İlçesi’nde eğitim veren Kıbrıs İlkokulu öğretmen ve velileri, İzmir Depreminde mağdur olan vatandaşlara destek amacı battaniye, yatak, kıyafet ve bebek mamasından oluşan bir kamyon yardım malzemelerini Kaymakamlık ve AFAD aracılığı ile İzmir’e gönderdi. Okul Müdürü Ayfer Koyuncu öncelikle amaçlarının kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde depremzede vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze merhem olmak, ikinci olarakta, öğrencilerine, çevreye duyarlılık,  vicdan ve  merhamet duygusu kazandırmak olduğunu söyledi.  
Yardımların yerine ulaşması için Anamur Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Gürpınar ile irtibata geçtiklerini kaydeden Koyuncu; Böylece velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından getirilen 60 adet battaniye 20 adet yatak 67 adet bot, iç çamaşırı, pijama, bebek bezi ve bebek mamasını, 
Anamur Kaymakamlığı Vakıf aracılığı ile Kaymakamlık AFAD ekiplerine teslim etti.  AFAD’ta İzmirdeki depremzedelere ulaştırdı.” Dedi. Teslimat sırasında okula gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan da bu girişimlerinden dolayı Okul Müdürü Ayfer Koyuncu ile birlikte velileri ve öğretmenleri tebrik etti.  

TOROSLAR BELEDİYESİNİN BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Fransa’da düzenlenecek olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’na katılacak. 3-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisi’nde yapılan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda 3 disiplinde madalya alarak Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Yakın, 7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda ise ülkemizi ve Toroslar Belediyesini temsil edecek. Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, elde ettiği şampiyonlukların yanı sıra milli takıma kazandırdığı sporcular ile Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma ünvanını da koruyor. MİLLİ SPORCU YAKIN; “HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK” Bocce branşında Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan milli sporcu Yakın, tek hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında Dünya Şampiyonluğunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandırmak olduğunu söyledi. Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü olan Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl temsilcisi Niyazi Kutlay’a teşekkür eden milli sporcu Yakın, Türkiye şampiyonluğunu Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a hediye ettiğini belirtti. BAŞKAN YILDIZ; “MİLLİ SPORCUMUZ MEHMET CAN YAKIN İLE GURUR DUYDUK” Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da Türkiye şampiyonu olan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcusu Mehmet Can Yakın’ı ve antrenör Niyazi Kutlay’ı tebrik etti. “Milli sporcumuz Mehmet Can Yakın, bizlere büyük bir gurur yaşattı” diyen Başkan Yıldız; “Sporcumuzun hedefi olan dünya şampiyonluğunu da elde edeceğine inanıyorum. Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.