DOLAR 32,3650 -0.12%
EURO 34,8281 -0.1%
ALTIN 2.395,370,09
BITCOIN 20626560,66%
Mersin
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİLİ  HASAN TÜZÜN KANDİL MESAJI;

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN KANDİL MESAJI;

ABONE OL
Ekim 7, 2022 14:30
AK PARTİLİ  HASAN TÜZÜN KANDİL MESAJI;
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partili Hasan Tüzün’den Mevlit Kandil mesajı

AK Parti Mersin Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Mersin Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, Allah’ın son elçisi Hz. Muhammed’in, dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlit Kandilini, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunduğunu söyledi.

AK Partili Hasan Tüzün mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in, kardeşlik, barış, huzur ve insanların iyiliğini içeren mesajları, bugün çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in, kardeşlik, barış, huzur ve insanların iyiliğini içeren mesajları, bugün çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan Mevlit Kandili ve Mevlit-i Nebi Haftası Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır. Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın mevlit Kandilini ve mevlidi-i Nebi Haftası’nı kutluyor, bu gecenin ve bu haftanın hayırlara vesile olmasını Cenap-ı Hak’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.