DOLAR 32,5861 0.03%
EURO 34,9679 0.22%
ALTIN 2.424,470,07
BITCOIN 2101694-3,15%
Mersin
31°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜLNARIN YIKILMAZ KALESİ YÜKSEL ÇELİK

GÜLNARIN YIKILMAZ KALESİ YÜKSEL ÇELİK

ABONE OL
Mart 22, 2023 15:37
GÜLNARIN YIKILMAZ KALESİ YÜKSEL ÇELİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Mersin Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan YÜKSEL ÇELİK, Gülnar doğumlu ve gerçek bir Mersinli ve Mersinin 13 ilçesi, 807 mahallesini karış karış bilen Çelik, yaptığı toplantıda Mersin’e ve Mersinlilere, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaoğlu ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını getirdim diyerek sözlerine başladı.  Siyasette rakipleri için zor bir adam olduğunun altını çizen Çelik, sözlerine şöyle devam etti.

“Türk milletinin birlik ve beraberliği için elini taşın altına koyan değerli mersinli hemşehrilerim, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ile çıktığımız yolculuğumuzda siz değerli mersinli hemşerilerime Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenerin selamlarını getirdim size.

Aziz dava arkadaşlarım değerli vatandaşlarım, öncelikle son yaşadığımız deprem ve sel felaketinden sonra öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kalanlara sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yarın itibariyle başlayacak mübarek ramazanın öncelikle ülkemize sağlık barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ben yıllarca siyasetin içerisinde bulundum, ancak hiçbir zaman eğilmedim, bükülmedim, her zaman zor adam oldum.

Onun için bu süreçte önce Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı seçeceğiz daha sonra da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşeneri Başbakanlığa hep beraber taşıyacağız. Bu sistem 50+1 çok değişik ve önemli bir sistem. Burada her oy çok kıymetli, Birlikte başaracağız, beraber başaracağız, tarih yazacağız.

Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit vatanı kurtarır. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Eşimiz dostumuz ahbabımız kimimiz varsa ulaşacağız, erinmeden, gücenmeden, vazgeçmeden mücadelemizi sürdürecek, ikna edecek hep beraber başaracağız. Ben sıralama da olsam da olmasamda bu kutlu davanın yanındayım, maddi manevi nefesim tükenene kadar da bu davayı kovalayacağım. Onun için Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, İyi Partiyi birinci parti yapacağız.

ANKARA’DA BAĞLASALAR DURMAM..!

Ben 17 yaşıma kadar bir gencin yapabileceği her işi yaptım. Memleketimin değişik illerinde 11 yıl silahlı kuvvetler mensubu olarak görev yaptım. Üstün cesaret madalyası almış, bir yiğit kardeşinizim. Evli ve üç çocuk babasıyım. Belki başkanım bana kızacak ama, Millet Meclisinde görevli olmadığım sürelerde Ankara’da işim olmaz burada Mersin’de halkımın yanında olacağım. Her zaman dik durdum. Dik duracağım, Mersin’imizi hak ettiği şekilde temsil edeceğim”

Partideki diğer adaylara da destek isteyen Yüksel Çelik, Birlikte Başaracağız, Tarih yazacağız, diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.