DOLAR 32,3770 -0.33%
EURO 34,7263 -0.27%
ALTIN 2.392,45-1,23
BITCOIN 18668180,52%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TURYAM GERİ KAZANIM BÖLGENİN EN BÜYÜK BERTARAF TESİSİ OLARAK HİZMET VERİYOR

TURYAM GERİ KAZANIM BÖLGENİN EN BÜYÜK BERTARAF TESİSİ OLARAK HİZMET VERİYOR

ABONE OL
Nisan 19, 2024 10:57
TURYAM GERİ KAZANIM BÖLGENİN EN BÜYÜK BERTARAF TESİSİ OLARAK HİZMET VERİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TURYAM GERİ KAZANIM BÖLGENİN EN BÜYÜK BERTARAF TESİSİ OLARAK HİZMET VERİYOR
Mersin’in Tarsus ilçesinde yer alan TURYAM Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi bölgenin en büyük entegre atık ara depolama ve atıktan türetilmiş yakıt hazırlama ve bertaraf tesisi olarak hizmet vermeye devam ediyor.
2020 yılında kurulmuş olan TURYAM Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi; geri dönüşebilen atıkları tekrar kullanıma kazandırıyor, araştırma ve geliştirmeye ağırlık vererek bu gelişimi yönlendiren çevre kuruluşlarıyla iş ortağı da yapıyor.
TURYAM, çevreye, insanlığa ve geleceğe faydalı alanlarda faaliyette bulunan öncü firma olarak çalışmalarını sürdürüyor. Mega Haber Radyo ve Televizyon ekibine kapılarını açan TURYAM Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi, çalışmalarını anlattı.
Çevre Yönetim Birim Koordinatörü Hamit Sarımsakçı firmalarında 45 personel istihdam ettiklerini ve hepsinin kendi alanlarında uzman olduklarını ifade etti. Sarımsakçı, amaçlarının ülkenin ve dünyanın azalan, geri dönüşümle defalarca kullanılabilen enerji kaynaklarını bir araya toplayıp geri dönüşüme yardımcı olmak, çevre bilincinin geliştirilmesi için gerekli faaliyetlerde bulunmak olduğunu belirtti.
TURYAM Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi; Atık Ara Depolama, Atık Elektrik ve Elektronik Eşya İşleme, Atıktan Türetilmiş Yakıt (ATY Hazırlama), Tehlikesiz Atık Geri Kazanım, Tehlikeli Atık Geri Kazanım, Pil ve Akümülatör gibi hizmetler verdiklerini belirten Çevre Yönetim Birim Koordinatörü Hamit Sarımsakçı firmalarının pek çok lisans ve belge sahibi olduklarının da altını çizdi.
Özellikle Tehlikeli Atık Geri Kazanım işlemini çok önemsediklerini vurgulayan Sarımsakçı bu işlemi ise şöyle anlatıyor;
“T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında, şirketimiz Tehlikeli Atık Taşıma Lisansı almıştır. Yönetmelik gereği tehlikeli atıklar atık üreticisi tarafından, mevzuatta tanımlanan koşullarda ayrı olarak biriktirilmeli ve lisanslı taşıma araçları ile bu konuda lisans almış geri kazanım tesislerine gönderilmesi sağlanmalıdır. Bu aşamada Turyam Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi olarak, lisanslı tehlikeli atık taşıma araçları ile ihtiyaç doğrultusunda hizmet vermekteyiz.”
Çevre Yönetim Birim Koordinatörü Hamit Sarımsakçı, TURYAM Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’nin geniş araç filosuyla, atıkların oluşumlarından bertaraflarına kadar çevre ve insan sağlığına zarar vermeden yönetimlerinin sağlanmasını hedefleyen bir firma olduğunu da sözlerine ekledi.
Ayrıca, TURYAM Bertaraf Tesisi’nden randevu alıp iş birliği yapmak isteyen vatandaşlar ve firmalar 0324 502 22 25 numaralı telefonu arayıp gerekli bilgileri alabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.