DOLAR 32,5204 0.08%
EURO 35,0057 -0.11%
ALTIN 2.436,570,03
BITCOIN 2092007-0,64%
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEZİTLİ HALKINDAN KISMET ÇELİK’E TAM DESTEK

MEZİTLİ HALKINDAN KISMET ÇELİK’E TAM DESTEK

ABONE OL
Mart 27, 2023 07:28
MEZİTLİ HALKINDAN KISMET ÇELİK’E TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Daha önce Mersin il Başkanlığı, Yenişehir ve Toroslar ilçe Başkanlıklarını ziyaret eden Çelik, daha sonra Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetimini ziyaret edip istişarelerde bulundu. Mezitli bölgesinde tanınan Kısmet Çelik, Mersin ilindeki on binlerce kararsız oyları almaya geldiklerini ve bunun için bütün seçmenlerine hizmet sözü vereceklerini söyledi.
“MEZİTLİ HALKININ OYLARINA TALİBİZ”
‘Mezitli halkının oylarına talibiz’ diyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik; “Mezitli benim memleketim gibidir. Buradaki seçmenlerimizin ve destekçilerimizin neler istediğini çok iyi biliyoruz. Bazı siyasi partilerin arasında kararsız kalan on binlerce seçmenimiz var. Allah’ın izniyle onlara vereceğimiz güven ve itibarla oylarına talip olacağız. Bölgemizdeki bütün kararsız oyların adresi mutlaka İYİ parti olacaktır. Mersin’de yapılacak çok işimiz ve hayata geçireceğimiz onlarca projemiz var. Güven, istikrar ve güvenli yarınlarımızın tek teminatı İYİ Partidir.” şeklinde konuştu.
“GENÇ VE DENEYİMLİ ADAYLAR DESTEKLENMELİ”
İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik, kendilerini en iyi bir şekilde ağırlayan Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetimine teşekkür etti. Mezitli İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç ve deneyimli aday adayların mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.