DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047290-2,25%
Mersin
24°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MERSİN MALİMÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER ODASI 34 YAŞINDA:

MERSİN MALİMÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER ODASI 34 YAŞINDA:

ABONE OL
Mart 26, 2024 08:38
MERSİN MALİMÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER ODASI 34 YAŞINDA:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MERSİN MALİMÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER ODASI 34 YAŞINDA:

Kuruluşunun  34 yılında üyelerine  iftar verdi

Katılımcılar şu isimlerden oluştu;
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL,

Grup Müdürleri Bekir YİĞİT,

Osman ÇELİK, Ahmet HATİPOĞLU,

Toros Vergi Dairesi Müdürü Hakan ALBAKLI, İstiklal Vergi Dairesi Müdürü İlker SERBEZ, Liman Vergi Dairesi Müdürü Ergün ZÜLFÜKAROĞLU, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Oktay DURAK, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Faruk TOKGÖZ, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya TEPE, Adana YMM Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz UÇAK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZDAMAR

, Genel Sekreteri Mahmut TAŞHAN,  Zeytinli Bahçe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Serkan TAŞ, Ticaret Liseliler Dernek Başkanı İsmail TOPRAK, TÜRMOB Mesleki Geliştirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Ali GÜNAŞTI ve meslektaşlarımızın katılımıyla iftar organizasyonumuzu Tüccar Kulübü’nde gerçekleştirdik.

 

Yakın zamanda emekliliğe ayrılacak olan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL’A plaket takdim ederek, hizmetleri için teşekkür ettik.

 

TÜRMOB’un ilk Genel Sekreteri YMM Yılmaz UÇAK, mesleğimizin dününden bugününe uzanan sürecinde odamızın kuruluş yıl dönümü sebebiyle örgütlü mesleki mücadelemiz hakkında bilgi verdi.

 

34.kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle bugüne kadar odamıza emek veren tüm üyelerimize teşekkür eder; hep birlikte daha nice başarılı yıllar dileriz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.