DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KENAN PEKER ;AÇIKLAMA

KENAN PEKER ;AÇIKLAMA

ABONE OL
Şubat 15, 2024 13:32
KENAN PEKER ;AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basın mensuplarımızın soruları üzerine cevapladığımız birtakım konuların, mevcut Belediye Başkanı tarafından bir karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullanılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica ediyoruz.

Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir.

İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz.

Kıymetli hemşerilerimizden; her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını ve spekülasyonlara karşı dikkatli olmasını önemle rica ediyorum.

Saygılarımla.

Kenan PEKER

Cumhur İttifakı AK Parti Yenişehir
Belediye Başkan Adayı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.