DOLAR 32,5979 0.25%
EURO 34,7821 0.32%
ALTIN 2.408,13-1,00
BITCOIN 21558150,40%
Mersin
23°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİMERSİN MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ER SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAMEDİYOR..

İYİ PARTİMERSİN MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ER SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAMEDİYOR..

ABONE OL
Mart 24, 2023 16:32
İYİ PARTİMERSİN MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ER SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAMEDİYOR..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALİ ER İLÇE TEŞKİLATLARINI GEZEREK PARTİLİLERLE BULUŞARAK  BU DÖNEM SEÇİMLERİNİN  ÖNEMİNİ ANLATMAK İÇİN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIGINDA İLÇE BAŞKANI BİLGEHAN BAŞARIN MİSAFİRİOLDU;

6 Dönemlik adam

İYİ Partiden aday adayı:

Parlamentoda Üstüste 6 dönem milletvekili olarak görev yapan Ali Er İYİ Partiye katıldı ve 7. kez aday adayı oldu.

Önceki dönemlerde Mersin ikinci bölge olarak bilinen Erdemli’den iktidar partisi vekili olarak katıldığı tüm seçimlerde kazanarak parlamentoya giren Ali Er, bilindiği gibi önemli çalışmalar yapmıştı.

30 yıllık süreden sonra Ankara’ya ara veren vekil Er, bir süredir Meral Akşener ve ekibiyle görüşüyordu, sonuçta da noktayı koyarak yeni hedefini belirledi;

“Parlamentoda kaldığımız yerden devam edeceğiz ve yeni bir dönem başlatarak sistemi değiştireceğiz.

İYİ PARTİ ER MEYDANI OLUR DA ALİ  ER  OLMAZ MI!

Hizmetin adresi, milletin adresi ,İYİlerin ocağı,demokrasinin kucağı partimiz ,millete hizmet aşkının heyecanının yaşayan efsanesi Ali Er ‘in aday adaylığı başvurusunu sevenlerinin coşkulu karşılamasıyla gerçekleştirdi.Toroslar’ın yörükleri ,erleri ,hizmet sevdalıları artık gerçek adresinde yuvasındadır,milletimize ,ülkemize hayırlar güzellikler getirmesi umuduyla Efsane siyaset insanı Ali Er’i tebrik eder başarılar dileriz

ALİ ER KİMDİR?

 Çiftçi, siyasetçi, XVIII., XIX., XX., XXI. ve XXII. Dönem Mersin Milletvekili. 10 Mart 1949’da Mersin Erdemli’de doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Ayşe’dir. Lise mezunu. Ziraatçılık ve ticaretle uğraştı. Mersin İI Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

Ali Er, 1987 genel seçimlerinden itibaren ANAP’tan aralık 5 dönem (XVIII., XIX., XX., XXI. ve XXII. Dönem) Mersin Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katılarak 29.11.1987 – 03.11.2002 arası TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı.

Anavatan Partisinde bulunduğu süre içerisinde Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği, Parti Müfettişliği ve Plan ve Bütçe komisyonu üyeliği görevlerini yürüttü. 15.10.2001 tarihinde Anavatan Partisinden istifa ederek, AK Partiye geçti. XXI. Dönem sonuna dek AK Parti İçel Milletvekili olarak görevini sürdürdü. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.