DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE PERİYODİK GENEL SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE PERİYODİK GENEL SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

ABONE OL
Haziran 7, 2023 10:34
GÜLNAR BELEDİYESİ PERSONELLERİNE PERİYODİK GENEL SAĞLIK TARAMASI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülnar Belediyesi, bütün birimlerde çalışan personellerinin sağlığını korumak, geliştirmek, mevcut sağlık problemleri veya ortaya çıkabilecek problemlerinin önceden belirlenmesi adına ‘sağlık taraması’ yaptı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında yapılan Sağlık taramasında, mobil sağlık aracı vasıtası ile akciğer grafikleri, kan tahlilleri, işitme testi ve solunum fonksiyon testi tetkikleri gerçekleştirildi. Hekim ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı nezaretinde yapılan tarama ile tüm personelin sağlık durumu kontrolden geçirildi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çalışma arkadaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yapılan sağlık taraması ve bu tür uygulamalarla hem çalışma arkadaşlarımızın sağlığını hem de iş verimini gözetme imkânı buluyoruz. Taramada işitme, akciğer grafisi, solunum fonksiyon testi ve kan testlerinin yapılarak yaşanabilecek herhangi bir sağlık sorununa önceden önlem alınarak personellerimizin sürekli sağlıklı olmasını ve vatandaşlara kesintisiz kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Sağlık taraması yapan hekimimize ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanımıza teşekkür ediyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.