DOLAR 32,4003 -0.13%
EURO 34,8431 0.21%
ALTIN 2.440,210,08
BITCOIN 2043707-1,41%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

DEVA Partisi İl Başkanı Işıkbay, seçim sonuçlarını değerlendirdi  SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • DEVA Partisi İl Başkanı Işıkbay, seçim sonuçlarını değerlendirdi SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

DEVA Partisi İl Başkanı Işıkbay, seçim sonuçlarını değerlendirdi SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

ABONE OL
Nisan 2, 2024 11:51
DEVA Partisi İl Başkanı Işıkbay, seçim sonuçlarını değerlendirdi  SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi İl Başkanı Işıkbay, seçim sonuçlarını değerlendirdi

SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, ekonomik krizle birlikte derinleşen yoksulluğun sandığa yansıdığına işaret ederek, “Biz de ilk kez katıldığımız yerel seçim yarışından sonra ortaya çıkan sonuçları iyi tahlil edeceğiz ve üstümüze düşen sorumluluğun, görevlerin farkında olacağız” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, 31 Mart yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Partisinin ilk kez yerel seçimlerde yarıştığını anımsatan Başkan Işıkbay, “2024 seçimleri Türkiye’deki siyasi tabloyu baştan sona değiştirdi. Tüm siyasi partiler bu tabloyu iyi okuması gerekiyor. Biz de ilk kez katıldığımız yerel seçim yarışından sonra ortaya çıkan sonuçları iyi tahlil edeceğiz ve üstümüze düşen sorumluluğun, görevlerin farkında olacağız. Gerekli değerlendirmeyi yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yolumuz uzun” dedi.

DERİNLEŞEN YOKSULLUK SANDIĞA YANSIDI
Vatandaşın hakları için mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Başkan Işıkbay, şöyle devam etti: “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik krizle birlikte derinleşen yoksulluk sandığa yansıdı. Emekliden, memurumuza, kadınlardan gençlere tüm vatandaşlarımıza DEVA olmak için mücadelemiz sürecek. Seçimleri kazanan tüm adayları tebrik ediyoruz. Partimiz ilk kez girdiği yerel seçimlerde ilk belediye başkanlığını da Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde kazandı. DEVA Partisi adayı Mahmut Şahin yüzde 33,65 oy oranıyla başkan seçildi. Sayın Şahin’i tebrik ediyorum. Sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.