DOLAR 32,2870 0.04%
EURO 34,7280 -0.04%
ALTIN 2.400,960,06
BITCOIN 2034002-0,69%
Mersin
21°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ KATIMCILAR EKRANLARI BAŞINDA BİZİ İZLEYEN SEVGİLİ HALKIMIZ BASIN TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ.  Her birinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarız…
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ KATIMCILAR EKRANLARI BAŞINDA BİZİ İZLEYEN SEVGİLİ HALKIMIZ BASIN TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ. Her birinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarız…

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ KATIMCILAR EKRANLARI BAŞINDA BİZİ İZLEYEN SEVGİLİ HALKIMIZ BASIN TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ. Her birinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarız…

ABONE OL
Nisan 26, 2024 14:05
DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ KATIMCILAR EKRANLARI BAŞINDA BİZİ İZLEYEN SEVGİLİ HALKIMIZ BASIN TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ.  Her birinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarız…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI KIYMETLİ KATIMCILAR EKRANLARI BAŞINDA BİZİ İZLEYEN SEVGİLİ HALKIMIZ BASIN TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ.
Her birinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarız…
Sizlerinde bildiği üzere;
İsrail’in Filistinliler üzerindeki saldırıları hız kesmeden devam etmektedir.
Bu saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez…
6 aydan fazladır kadın çocuk genç yaşlı demeden insanları katleden bir savaş hali var.
Savaş hali bir yana şimdide açlık ve kıtlık nedeniyle insanların ölmesi söz konusu olmaya başlamıştır.
bu olay yeryüzünde şimdiye kadar olan en iğrenç ve devlet bazında bir terör olayı haline gelmiştir.
Bu bağlamda; birçoğu bebek ve çocuklardan oluşan 35 binin üzerinde insan gözlerimizin önünde vahşice katledilmektedir.
85 binin üzerinde insan ise İsraillin kapanına sıkışmış ..açlığa mahkum edilmiştir.
Bölgede bir Filistin sorunu değil
adeta bir İsrail terör devleti sorunu vardır..
Bu dava özünde bir insanlık davasıdır.
Mazlum bir milletin varoluş sorunudur.
orada bulunan insanların hak ve hürriyetleri sorunu haline gelmiştir..
İnsanlık olarak büyük bir sınavdan geçen
Dünyamız;
Maalesef ki buna seyirci kalmaktadır.

İsrail; gazze’de sebep olduğu işgal ve çatışma ortamı nedeniyle…
Filistin’de can ve mal kaybının şiddetini artırarak devam ettiği…
Filistin halkının büyük bir kısmının açlık, susuzluk ve sağlık problemleriyle mücadele ettiği bir hal almasına sebep olmuştur.
Uluslararası toplumu ve tüm insanlığı, İsraillin uluslararası hukuku hiçe sayarak artan saldırganlığını sona erdirmek üzere
Süratle harekete geçmesi yönünde çağrıda bulunuyoruz.

bizler tüm tarih boyunca beklenen bir millet olduğumuzu biliyor..
Her şeyden önemlisi inancımız gereği üzerimize düşen vazifenin anlam ve önemini biliyoruz…

Her zaman ve her platformda elimizden geleni yapma gayret ve çabasında olduğumuzu bilmekteyiz…

Türkiye Kızılay Derneği uluslararası koordinasyonu kapsamında mersin Kızılay başkanımız sayın dr. levent Özay beyefendi ile aramızda köprü kuran sayın âdem uslu bizlere her türlü desteği vermişlerdir… Her ikisi nede ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Kısa adı miğder derneği olan muşlu iş adamları ve girişimcileri derneği yönetim kurulu olarak bizler mersin kızlayı ile beraber Filistin halkının sıkıntılarının hafifletilmesi için gerekli her türlü yardım ve desteğin sağlanması amacıyla yardım kampanyası başladık.

bizler kim miyiz…miğder olarak ;türkimiz genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor….engelli kardeşlerimize elektrikli araçlarla desdek oluyor…afrikada su kuyuları açıyor…temel gıda ve minumum ihtiyaçların görülmesi için katkıda bulunuyor…deprem bölğelerimize yaklaşık 23 tırla halkımızın yanında olmaktan şeref duyuyor…dil din ırk ayırt etmeksizin hizmet aşkıyla yanıyor…ve şimdide gazzeli kardeşlerimizin yanında durarak gönüllere köprü kuruyoruz…

bu anlam ve manada…
halkımızı, kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerini, sivil toplum kuruluşlarını, işçi ve işveren kuruluşlarını, meslek oda ve birliklerini, ulusal ve yerel basınımızı bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyasına destek vermeye davet eder gereğini önemle rica ederiz.

sizlerinde bildiği üzere bölgeye yapılan uluslararası tüm yardım faaliyetleri türk kızılayı tarafından ulaştırılmaktadır.

ğünlük 5-10 tır giren bölğeye türk kızılay genel başkanımız prof.dr.fatma meriç yılmaz hanımefendinin katkı ve girişimleri ile 500 tır bölğeye girmeye başlamıştır..

ekmeğimiz, suyumuz, ilacımız, battaniyemiz kardeşlerimizindir…

insanı yaşat ki devlet yaşasın… şiarıyla büyüdüğümüz toprakların bu gün kü mesuliyeti bizlerdedir.

inşallah filistin’i ve gönüllerimizi yakan ateş, bu rahmet kampanyasıyla bir nebze olsun dinecektir.”

sesimiz ve soluğumuz olan sizleri saygıyla selamlarız.

değerli basın mensupları
her birinizi saygıyla selamlarım hoşgeldiniz.
kızılay derneği mersin başkanı dr.levent özbay
sizlerinde bildiği üzere dünya kamuoyunun 6 aydır takip ettiği bir savaş ve arkadaşlarımızında basın açıklamasında bahsettiği gibi bir insani dram var.
bizler kızılay derneği olarak üzerimize düşen görevin çok önemli bir bölümü olan iyilik koridorunun açık kalması manasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
sayın kızılay derneği genel başkanımız prof.dr. fatma meriç yılmaz hanımefendinin öncülüğünde şu ana kadar gazzeye toplamda 9 gemi 13 uçakla yaklaşık 450 bin ton insani yardım ulaştırılmıştır.
dünya nezlinde gazzeye en çok insani yardım yapan ülke türkiyedir.
mersin kızılay derneği başkanlığı olarak kısa adı miğder derneği olan muşlu iş adamları ve girişimcileri dernek başkanı levent özmen ve başkan yardımcısı servet kürem beyefendiler başta olmak üzere
tüm halkımıza kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarına işçi ve işveren kuruluşlarına meslek oda ve birliklerine ulusal ve yerel basınımıza bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyasına destek veren tüm halkımıza stk başkanlarımıza şahıslara gönüldaşlarımıza bağışçılarımıza
ve bu işin organizasyonunda büyük emeği olan âdem uslu kardeşimize tüm gazze halkı ve insanlık adına şükranlarımı sunarım.
iyiki varsınız..

herkesi saygı sevgi ve hürmetle selamlarım..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.