DOLAR 32,5673 0.25%
EURO 34,7644 -0.03%
ALTIN 2.489,740,22
BITCOIN 20475172,35%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇELİK, MERSİN İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAYDI:oradan da’mezitli iyi parti ilçe ye partililerle  buluştu.
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • ÇELİK, MERSİN İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAYDI:oradan da’mezitli iyi parti ilçe ye partililerle buluştu.

ÇELİK, MERSİN İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAYDI:oradan da’mezitli iyi parti ilçe ye partililerle buluştu.

ABONE OL
Mart 25, 2023 14:29
ÇELİK, MERSİN İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAYDI:oradan da’mezitli iyi parti ilçe ye partililerle  buluştu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan iş insanı Kısmet Çelik, Ankara’daki temaslarını bitirdikten sonra, Mersin’deki saha çalışmalarına başladı.

Mersin’de güçlü ve donanımlı bir ekiple saha çalışmalarına ağırlık veren Çelik, ilk olarak beraberindeki heyetle İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’ı ziyaret etti. 14 Mayıs 2023 seçimlerine kadar canla başla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Mersin İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı iş insanı Kısmet Çelik, sahadan inmeyeceklerini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada; “İYİ Parti her zaman halkının içinde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Ankara’daki ziyaretlerimizin ardından, ilk olarak İYİ Partimizin İl Başkanı Sayın Mehmet Tutar’ı ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakasından dolayı kendisine ve yönetimine çok teşekkür ederiz. İl Başkanlığımızdan sonra ilçe ziyaretlerimize ağırlık vereceğiz. Mersin’de gitmedik yer bırakmayacağız.” şeklinde konuştu. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ise, kendilerini ziyaret eden Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik’e başarılar diledi.

il başkanlığından ayrıldıktan sonra Mezitli iyi parti ilçe başkanlığına giderek oradaki partili seçmenlerle güncel ve gündemi paylaştı .niçin aday olduğunu mersinde yaşayan biri olarak mersinin sorunlarını bildiği için mersin millet vekili olmak istediğini iyilerle beraber bu kutlu yolda kazanmak için buradan aday oldum dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.