DOLAR 32,4551 -0.11%
EURO 34,7458 -0.67%
ALTIN 2.436,800,04
BITCOIN 2063202-1,30%
Mersin
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇELİK, BATMANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ:

ÇELİK, BATMANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ:

ABONE OL
Mart 31, 2023 13:23
ÇELİK, BATMANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik, Batman İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Batman İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Çelik, burada derneğin yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelip istişarelerde bulundu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik ve beraberindeki heyeti ağırlayan Dernek Başkanı Mehmet İhsan Taş, her zaman hemşerilerini sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi. Başkan Taş; “Hemşerimizi burada Milletvekili olarak görmeyi çok isteriz. Bizlere yaptığı ziyaret ve kendisini yanımızda görmekten mutlu olduk. Allah yolunu ve bahtını açık etsin.” diye konuştu.

“STK’LAR KENTLERİN EN BÜYÜK DİNAMİĞİDİR”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik ise, STK ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek şunları söyledi; “Sivil Toplum Kuruluşları toplumun aynası ve gücüdür. İYİ Parti olarak her zaman kendilerini önemsemiş ve desteklemişizdir. Bizim iktidarımızla Allah’ın izniyle, STK’larımız hak ettiği değeri ve önemi göreceklerdir. Kentlerin en büyük dinamikleri STK’lardır.”

FOTO; ÇELİK BATMANLILAR DERNEĞİ ZİYARET

******************************************

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Kısmet Çelik;

MERSİN İYİ PARTİ DELEGELERİNE HİTAP ETTİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik, partililerinin delegeleri ve üst kurul üyeleriyle bir araya geldi.

İl Başkanlığı önünde yapılan mitingde konuşan Çelik, Mersin’in sorunlarını bildiğini, çözüm odaklı ve araştırarak kalıcı projelerle üstesinden kolaylıkla geleceklerini söyledi.

“BÜTÜN SORUNLARI BİLİYORUZ”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Kısmet Çelik yaptığı konuşmasında; “Yerelde Mersin’in genelde ülkemizin bütün temel sorunlarını biliyoruz. Seçilmem durumunda ulaşılması zor değil, kolay ulaşılabilir bir Milletvekili olacağım. Mersin’de kuracağımız irtibat ve hizmet ofisimizle tecrübeli ekiplerimiz halkımıza aralıksız hizmet vereceklerdir. İrtibat ofisimizde İYİ Parti kadrolarından yetişmiş ve Mersin halkına en iyi hizmeti sunacak isimler yer alacaklardır.” şeklinde konuştu.

“KOLAY İLETİŞİM BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZER”

Mersin merkezinde kuracakları hizmet ve irtibat ofisinde, bütün vatandaşların kolaylıkla kendilerine ulaşabileceklerini belirten İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik; “Öncelikle iyi bir koordinasyon merkezi kuracağız. İlçelerimiz, Beldelerimiz, Mahallelerimiz, köylerimiz, mezralarımız ve nerede bir vatandaşımız varsa bizlere talebini, önerisini ve projelerini kolaylıkla paylaşabilecektir. Çünkü kolay iletişim bütün sorunları rahatlıkla çözer.” dedi.

“BU SEÇİM KADINLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN ZAFERİ OLACAKTIR”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik; “Bizlerde kadın ve gençlerimize Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi büyük önem veriyoruz. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Kadınlarımız evlerinde, çalıştıkları yerlerde, gençlerimiz bulunduğu her ortamda İYİ Partiyi anlatmalı ve destek almalıdır. Bu seçimde en büyük görev kadınlarımıza ve geleceğimizin teminatı olan gençlere düşmektedir.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.