DOLAR 32,5071 0.2%
EURO 34,9773 0.38%
ALTIN 2.440,830,10
BITCOIN 2047837-0,98%
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞBAŞKANI SARIYILDIZ; “KOLLARIMIZI SIVADIK ŞİMDİ HALKIMIZA HİZMET ZAMANI!

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞBAŞKANI SARIYILDIZ; “KOLLARIMIZI SIVADIK ŞİMDİ HALKIMIZA HİZMET ZAMANI!

ABONE OL
Nisan 5, 2024 14:46
AKDENİZ BELEDİYESİ EŞBAŞKANI SARIYILDIZ; “KOLLARIMIZI SIVADIK ŞİMDİ HALKIMIZA HİZMET ZAMANI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞBAŞKANI
SARIYILDIZ; “KOLLARIMIZI SIVADIK ŞİMDİ HALKIMIZA HİZMET ZAMANI!
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız; “Halkımıza söz veriyorum; öyle bir çalışma ile öyle bir aşkla halkımıza gideceğiz ve öyle hizmetler vereceğiz ki bir daha hırsızlığa, yolsuzluğa, harama bulaşmak isteyenler Akdeniz’i bırakın düşünmeyi, kapısından dahi geçemeyecek. Kollarımızı sıvadık, şimdi hizmet ve çalışma zamanı” dedi.
Mersin’de; 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanlığı’nı kazanan DEM Partililer, belediye hizmet binası önünde düzenlenen kitlesel kutlama töreninde bir araya geldi. Genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce vatandaşın katıldığı; Türkçe, Kürtçe ve Arapça ezgilerin seslendirildiği, halayların çekildiği kutlamada Akdeniz Belediye Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ile Nuriye Arslan halka hitap etti.
“Eski yönetim, bize en kötü örneği göstermek için uğraşmış”
Seçimi kazanmaları halinde makam odasının kapılarını sökecekleri sözünü yerine getirdiklerini vurgulayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, meydanı dolduran halkın alkış ve zılgıtları arasında konuşmasını yaptı:
Eşbaşkan Sarıyıldız; “Sokak, sokak, mahalle, mahalle, hane hane birlikte gezdik. Gençlerle, kadınlarla, işçilerle, emekçilerle hayır duasını bizden eksik etmemiş annelerimizle birlikte çalıştık. Bu başarı, bu gurur, bu sevinç hepimizin! Sizin de emeğinize, yüreğinize sağlık. Bu belediyenin gerçek sahipleri sizlersiniz. Akdeniz’de, 5 yıldır eski yönetim tarafından yapılmayan yolsuzluk, yapılmayan zulüm kalmadı.
Eski yönetim, bize en kötü örneği göstermek için uğraşmış. Belediyeyi soyup soğana çevirmişler. Tek bir taşınmazı kalmadı belediyemizin. Belediyeyi, 691 milyon TL borca batırmışlar. Sizlere söz veriyorum; öyle bir çalışma ile öyle bir aşkla halkımıza gideceğiz ki bir daha hırsızlığa, yolsuzluğa, harama bulaşmak isteyenler Akdeniz’i bırakın düşünmeyi, kapısından dahi geçemeyecek” diye konuştu.
“Halkımız, bize karşı yaratılmak istenen kötü niyetleri gördü”
Sözlerine; “Bu başarı tüm Akdeniz halklarının başarısıdır” diyerek başlayan Eş Başkan Nuriye Arslan ise şöyle konuştu; “Öncelikle, il, ilçe komisyonlarımız, mahalle muhtarlarımızı ve siz gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyor, emeklerinize sağlık diyoruz. Bize karşı yaratmak istedikleri o kötü niyetleri ile bizi hedef göstererek bütün çabalarını sarf ettiler ama Akdeniz halkları, Kürt’ü ile Türk’ü ile Arap’ı, Alevi’si, Sünni’si ile hakikatleri gören bir yerde artık. 22 yıldır algı ile yönetilmeyi artık ret etti, gördü ve kabul etmedi. Sizlerin notunu öyle bir düşük verdi ki tarihin çöplüğüne gönderdi. Ve kendi iradesini ortaya koyarak en doğru kararı verdi. Bundan sonra da DEM Parti, bütün halklarımıza en değerli hizmetleri sunacaktır. Kimsenin kaygısı, şüphesi olmasın.”
Konuşmasına Kürtçe devam eden Eş Başkan Nuriye Arslan; “Allah’ın izniyle 5 yıl boyunca çok daha fazla sizlerle birlikte olacağız. Hepinizi selamlıyor, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Akdeniz Belediyesi tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Sarıyıldız ve Arslan, meydanı dolduran yüzlerce vatandaşla birlikte Kürtçe, Türkçe ve Arapça seslendirilen ezgiler eşliğinde halaylar çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.