DOLAR 32,2078 -0.22%
EURO 35,0522 -0.12%
ALTIN 2.493,571,13
BITCOIN 21667852,17%
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI!

BAŞKAN KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI!

ABONE OL
Nisan 30, 2024 07:52
BAŞKAN KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI!

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamak mesajı yayımladı.

Başkan Karış mesajında şu ifadeleri kullandı:”Ülkemizin kalkınmışlık hedeflerine ulaşmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde işçi ve emekçilerimizin rolü kuşkusuz çok büyüktür. Bizler de Gelecek Partisi’nin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak, son yıllarda işçi ve emekçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde büyük gelişmeler sağlamaktayız. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından bayram olarak kutlanan 1 Mayıs günü, ülkemiz de de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ olarak tatil kabul edilmiştir.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.

Çalışan vatandaşlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, huzur içinde, coşkuyla, bir bayram havasında kutlamasının aynı zamanda toplumsal barışa da katkı sağlayacağı unutulmamalıdır. 1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle; Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük emek veren çalışanlarımızın ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.