DOLAR 32,5775 0.28%
EURO 34,8032 0.06%
ALTIN 2.492,490,34
BITCOIN 20629483,52%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

23 NİSAN YÜZÜNCÜ YIL;

ABONE OL
Mayıs 13, 2020 08:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye cumhuriyeti yüzyılını kutlarken  korana virüs bile gücü yetmez engellemeye…

Bu Millet nice yüzyıllar ,ca; Var olacak inşallah…

Bir tarafta insanlığın kaderi ile ilgili var olma savaşı varken ,illet virüs geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı inşallah etkilemez.

Umarım bu yaşananlardan yeni nesi l ders alır doğayı katletmeye devam etmez..

Doğa verirken almasını da bilir,onun için bunlardan iyi bir ders alırlar ve gelecekte doğanın kıymetini bilirler..ÜLKEMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  ŞU SÖZÜ;

Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.

Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.

Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur.

“Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

“Çocuklar geleceğe gönderdiğimiz ve asla göremeyeceğimiz mesajlardır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

“Çocuklar sizler, Türkiye’ yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

“Çocukların hükmettiği bir dünya ancak oyuncak dünyası olur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

Bizde atamızın busözlerinden esinlenerek .nice yüzyıllara diliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.