DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673900,71%
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Ligi çok iyi bir lig

ABONE OL
Kasım 26, 2023 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Süper Lig’deki rekabetle ilgili de konuşan golcü futbolcu, “Oynadığım liglerin hepsiyle karşılaştırmam zor çünkü çok fazla farklı ligde oynadım. Genel olarak iyi bir lig diyebilirim burası için. Son oynadığım lig olan Serie A ile kıyaslamam gerekirse orada futbol biraz daha taktiksel. İtalyan takımlarının defanslarını geçmek biraz daha zor. Ama Türkiye Ligi de şu ana kadar gördüklerimi değerlendirirsem çok iyi bir lig. Burada her takım futbol oynamak istiyor. Geriden oyun kurmak istiyorlar. Bu, zaman zaman onlara bazı zorluklar çıkarabiliyor çünkü geriden oyun kurarken hata yaptıkları zaman gol yiyebiliyorlar. Pozitif olan şey şu ki, buradaki hocalar, takımlar bunu saha içerisinde uygulamaya ve futbol oynamaya çalışıyorlar. Hocaların da buna önem verdiğini görüyoruz. Zaman zaman boşluk da verebiliyor takımlar, o zaman maç sanki 5’e 5, 10’a 10 gibi oynanıyor ama bunlar futbolun bir parçası. Bizim için önemli olan oynadığımız her maçta maçları domine etmek ve asla çok fazla boşluk vermemek. Bizim için önemli olan bir diğer konu da, geriye düştüğümüz zaman ‘Maç bizim için bitti’ demememiz gerekiyor. Tabii ki futbolda amaç gol atmaktır ama bazen gol de yersiniz. Gol yediğiniz zaman pozitif kalmaya devam etmelisiniz ki maçı çevirebilesiniz” şeklinde konuştu. pradabet twitter

“Taraftarlarımızla birlik olursak hedefimize ulaşabiliriz”

Son olarak taraftarlara mesajı sorulan Edin Dzeko, “Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim; takımda şu an pozitif bir hava var. Takımdaki herkes inanıyor. Hem evimizde oynadığımız maçlarda hem dışarıda oynadığımız maçlarda görüyorum ki taraftarlarımız da bizlere inanıyorlar. Bu şekilde devam etmelerini istiyorum. Takımımız hazır. Her gün çok iyi çalışıyoruz. Sadece maçlarda değil, haftanın başından sonuna kadar çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Her maç yüzde 100’ümüzü vermek istiyoruz ki en önemlisinin de bu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bizler de Fenerbahçe armasının savaşçılarıyız. Hedefimize ancak birlik olursak ulaşabiliriz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Hata yaptığımızda da iyi oynamadığımız zaman da onların desteğine ihtiyacımız var çünkü zor anlarda birlikte olmamız gerekiyor. Zor anlar olacaktır, hatalar olacaktır, negatif anlar olacaktır. Onların bizim yanımızda olması çok önemli” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.