DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.304,371,19
BITCOIN 22930322,70%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN, ÖĞRENCİLERE ONLİNE SINAV DESTEĞİ

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN, ÖĞRENCİLERE ONLİNE SINAV DESTEĞİ

ABONE OL
Mayıs 7, 2021 14:29
TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN, ÖĞRENCİLERE ONLİNE SINAV DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediyesi, tam kapanma sürecinde sınav heyecanı yaşayan öğrencilere destek olmak için ücretsiz online deneme sınavı hazırladı.

10 Mayıs’ta LGS, 11 Mayıs’ta TYT, 12 Mayıs’ta AYT online deneme sınavına girmek isteyen öğrenciler, www.toroslarakademi.com sitesi üzerinde yer alan formu doldurarak kayıt olabilecek.

Toroslar  Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede eğitim çıtasının artması amacıyla yaptığı çalışmalarına Toroslar Akademi Projesi ile devam ediyor.

Covid-19 salgını kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler, Toroslar Belediyesi’nin LGS (Liselere Giriş Sınavı),  TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) öncesi hazırladığı online deneme sınavına www.toroslarakademi.com sitesi üzerinden ulaşabilecek.

 “En İyi Eğitimi Almanızı Hedefliyoruz”

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz;  “Sizler bu süreçte geleceğinizi belirlemede önemli bir sınava gireceksiniz. Toroslar Akademi ile yanınızdayız. Sınav heyecanınızı bir nebze de olsa azaltmak ve tecrübe kazandırmak amacıyla sizler için online deneme sınavı hazırladık. Hazırladığımız bu deneme sınavının çalışmalarınıza katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

“Sizlerden isteğimiz kendiniz için bir hedef koymanız ve o hedefe ulaşmak için azimle çalışmanızdır” diyen Başkan Yılmaz; “Kendinizi güçlü hissetmeniz başarıya giden yolda en büyük adımdır. Geleceğimiz olan sizlerin başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan sizlerin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerinizin sınav heyecanını paylaşıyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

“10 Mayıs’ta LGS, 11 Mayıs’ta TYT, 12 Mayıs’ta AYT Online Deneme Sınavı”

Öğrenciler,  www.toroslarakademi.com sitesine yaptıkları başvurunun ardından LGS Deneme Sınavı için 10 Mayıs Pazartesi Günü, TYT Deneme Sınavı için 11 Mayıs Salı Günü, AYT Deneme Sınavı için de 12 Mayıs Çarşamba Günü gerçekleşecek online deneme sınavlarına girebilecek.

Online sınav için kayıt olan öğrencilere, girecekleri sınavdan bir gün önce mesaj gönderilerek hatırlatma yapılacak. Sınav konuları ve sorularının içeriği, güncel ve yeni soru tiplerine göre uygulanacak. Öğrenciler, sınav sonucunu ve analizli öğrenci karnelerini ise sınavdan bir gün sonra www.toroslarakademi.com sitesi üzerinden sisteme girerek görebilecek.

Sınavla ilgili bilgi almak isteyenler, 0850 533 3330 numaralı telefonu arayabilirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.