DOLAR 32,6024 0.38%
EURO 34,7724 0.06%
ALTIN 2.496,990,53
BITCOIN 20185971,52%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Zoru Başaranlar’a Ankara’da büyük takdir

‘Zoru Başaranlar’a Ankara’da büyük takdir

ABONE OL
Ağustos 21, 2020 08:20
‘Zoru Başaranlar’a Ankara’da büyük takdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ankara ziyaretinde Mezitli’nin yürekli kadınlarının var olma mücadelesinin anlatıldığı, yazar İpek Ongun tarafından kaleme alınan “Zoru başaranlar” kitabını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti örgütlerine dağıttı. Önsözünü CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yazdığı kitap büyük ilgi gördü.

‘MEZİTLİLİ KADINLARIN MÜCADELESİ DÜNYAYA ÖRNEK OLDU’

Kılıçdaroğlu’na, “Mezitli’nin aydınlık yüzlü, yürekli kadınlarından sizlere selam getirdim” diyerek kitabı takdim eden Başkan Tarhan, Türkiye’nin kurtuluşunun, kadınlara daha fazla imkan tanınması ile mümkün olacağına inanarak projeler ürettiklerini söyledi. Görüşmede, Mezitli’de yaptıkları çalışmaları da anlatan Başkan Tarhan,“Yaptığımız her çalışmada kadınlarımız en büyük destekçilerimiz. Projelerimizin başarı kazanmasında kadınlarımızın katkısı yüzde 90’ın üzerinde. Artık Mezitli Kadınların kendilerini, özgür, rahat ve güçlü hissettikleri bir kent oldu” dedi.

Mersin’e gelişinde Kadın Üretici Pazarını ziyaret ettiğini ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu da, Mezitli Kadın Üretici Pazarlarındaki verilen mücadelenin dünyaya örnek olduğunu söyleyerek Başkan Tarhan’a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

KADIN KOLLARI MYK’DA ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Aylin Nazlıaka liderliğinde ilk toplantısını yapan CHP Kadın Kollarını ziyaret eden Başkan Tarhan, Doğudan Batıya Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelmiş kadınlar tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı. Başkan Nazlıaka, ‘Zoru Başaranlar’ı kurma kararı aldıkları Türkiye’nin ilk Kadın Kütüphanesinin ilk kitabı olarak koyacaklarını söyledi. Mezitlili kadınların başarısını ulusal basından takip ettiklerini dile getiren Nazlıaka, çalışmaları yerinde görmek için Mersin’e geleceklerini de ifade etti.

CHP’Lİ KURMAYLARDAN TAM NOT

Başkan Tarhan’ı misafir ederek ‘Zoru Başaranlar’ kitabını inceleyen CHP Genel Başkan Yardımcıları da beğenilerini dile getirdi. İlk fırsatta okuyacaklarını vurgulayan CHP’li kurmaylar, “Mezitli’li kadınlar dünya şampiyonu olarak zaten kendilerini ispatlamış durumdalar. Şimdi bu büyük kahramanlık öyküsünün böylesi önemli bir yazar tarafından kaleme alınması son derece heyecan verici. Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

‘GÖSTERİLEN İLGİ VE GÜZEL DİLEKLERİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI’

Ankara’da ‘Zoru Başaranlar’ kitabına gösterilen ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan Tarhan, “Mezitlili kadınlarımızın kahramanlık öyküsünü herkes okuyabilsin diye değerli yazarımız Sayın İpek Ongun’dan destek aldık. Kısa sürede kitabımızı çok geniş kitlelere kadar ulaştırdık. Beklediğimiz gibi çok büyük ilgi gördü. Şimdi daha geniş kitlelere ulaşabilsin diye yeni baskıları için hazırlıklara başladık. Şimdi de Ankara’da Cumhuriyet halk partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına kitabımızı dağıttık. Gösterdikleri ilgi ve güzel dilekleri gücümüze güç kattı. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.