DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenilik Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Yapıldı.KONGREDE TARSUS İLÇE BAŞKANI; EĞİTİMCİ GÜÇLÜ GÜNEY BAŞKAN OLDU
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • Yenilik Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Yapıldı.KONGREDE TARSUS İLÇE BAŞKANI; EĞİTİMCİ GÜÇLÜ GÜNEY BAŞKAN OLDU

Yenilik Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Yapıldı.KONGREDE TARSUS İLÇE BAŞKANI; EĞİTİMCİ GÜÇLÜ GÜNEY BAŞKAN OLDU

ABONE OL
Nisan 28, 2021 13:56
Yenilik Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Yapıldı.KONGREDE TARSUS İLÇE BAŞKANI; EĞİTİMCİ GÜÇLÜ GÜNEY BAŞKAN OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenilik Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Yapıldı.
KONGREDE TARSUS İLÇE BAŞKANI; EĞİTİMCİ GÜÇLÜ GÜNEY BAŞKAN OLDU;
YÖNETİM KURULUŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;
Asıl Üyeler
Duran Çakıcı
Leyla Çakıcı
Ahmet Can Güzelyurt
Hayri Kaan Can ve Emirhan Perim çek oldu.
BAŞKAN GÜÇLÜ GÜNEY KONUŞMASINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ;

,
Ancak Türk milletinin karsında tarihin tekerrürü çoğunlukla tereddütten ibarettir. Türk milletinin üzerinde emeli olan her toplum bu gerçeği bilir ancak yenilmekten kendisini bir türlü geri alamaz. Çünkü azız Türk milleti yüksek zekâ kabiliyeti ile hiçbir zaman içeriden ve dışarıdan düşmanlarına tarih boyunca fırsat vermemiş ve ihtiyaç duyduğu devletini 17 kez yeniden kurmuştur.

Bas olmak başkan olmak, asker ruhu ile düşmanları tarafından işgal edilen devlet yapısını tekrar kurmak Türklüğün bir dehası ve gereğidir.

Bugün bu çatı altında toplanmamızın en büyük sebebi Mustafa kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde vurgulanan gaflet dalalet ve ihanet çemberini kırıp azız Türk milletini ve Türkiye cumhuriyetini hak ettiği yüksek medeniyet ve refah seviyesine taşımaktır.
Kendi kendisine yetebilen, üreten, teknolojik donanımlarını, ağır sanayi hamlelerini, silah ve savaş donanımlarını yapabilen, tarımda ve hayvancılık alanlarında üreticisini destekleyen, eğittim ve bilim insanlarına kıymet verip kendi bilim ekibini kuran, toplumsal, ekonomik ve kültürel alanlarda milli menfaat ve geleneklerine bağlı olan, bilimde sanatta, sporda, teknolojide öncü, ekonomisi güçlü vicdanı ve kararları hür refah seviyesinde bir toplum yaratmak bizlerin hedefidir.

Bu hedef Çanakkale zaferinden sonra biz Türk milletinin en büyük zaferi olacaktır. Her ne kadar 1950 den bu yana bu hedefe sıyası iktidarlar, a varamamış olmalarda yenilik partisi bu hedefe ulaşmak için kurulmuş ve bu konuda kararlıdır. İnanıyorum ki Türk seçmenin yarısı düştüğü gaflet durumundan dönecek ve yeniden esaslı olan milli şuurunu edinecektir.

Bu gün muhalefet partilerinin düşmüş olduğu dalalet (yolundan sapma) ve iktidar sahiplerinin ihanetleri önümüzdeki seçimlerde inşallah yenilik partisinin kararlılığı ile son bulacaktır. çünkü yenilik partisi bir alternatif parti olarak kurulmamıştır.

Sıyası kırılgan olduğu şu dönemde Atatürkçü milliyetçi ve yenilikçi yapısıyla ihtiyaç doğrultusunda donanımlı, vatansever dostlarımızla kurmuş olduğumuz yenilik partisi iktidar olmak için kurulmuştur.

,diyerek sözlerine son verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.