DOLAR 32,5601 0.03%
EURO 34,8429 -0.11%
ALTIN 2.430,170,02
BITCOIN 2103495-3,09%
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tüzün Polis Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Tüzün Polis Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı

ABONE OL
Nisan 10, 2020 14:21
Tüzün Polis Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüzün Polis Haftası Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün Polis teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüzün mesajında, “İftihar kaynağımız Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarı ve kolaylık diliyorum” dedi.

TÜZÜN: GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN İFA ETTİĞİ GÖREV SON DERECE ÖNEMLİDİR
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün , Polis teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, ‘’Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak, ülkemizin bağımsızlığını, milletimizin huzur ve güvenliğini korumak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çelik gibi bir iradeyle 175 yıldır devletinin emrinde, milletinin hizmetinde olan bu teşkilata muvaffakiyetler diliyorum. Köklü bir geçmişe sahip Türk Polis Teşkilatı’nın her bir ferdi gece gündüz demeden, kamu düzenin korunması, asayişin sağlanması, faillerin adalete teslim edilmesi için gerektiğinde canını siper ederek görevini yerine getirmektedir. Özellikle Covid 19 salgını ile mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde güvenlik güçlerimizin ifa ettiği görev son derece önemlidir” diye kaydetti.

TÜZÜN: GÖREVLERİNDE BAŞARI VE KOLAYLIK DİLİYORUM

Meclis üyesi Tüzün, “Vatandaşımızın huzuru ve güvenliği yanında gerektiğinde moralini motivasyonunu düşünen, evden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyacına koşan güvenlik güçlerimize milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ile anıyorum. İftihar kaynağımız Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarı ve kolaylık diliyorum’’ dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.