DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2266639-0,49%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOROSLAR’DA SOKAKLAR, BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

TOROSLAR’DA SOKAKLAR, BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

ABONE OL
Kasım 3, 2020 12:25
TOROSLAR’DA SOKAKLAR, BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediyesi, ilçenin birçok yerinde başlattığı yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mahallelerin çehresini değiştiriyor.

Mevcut kaldırımları bakımdan geçirerek yenileyen belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından özellikle yeni yerleşim alanları ile yaylalarda taşıt ve yaya yolları vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hale getiriliyor.

Kendi bünyesindeki Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi ile kilit parke ihtiyacını karşılayan belediye, bu çalışmasıyla önemli bir tasarruf sağlarken, sokaklar da daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Kaldırımı Yapılan Sokaklar, Sıcak Asfaltla Buluşacak

Ekipler bu kapsamda Mustafa Kemal, Gözne, Soğucak ve Arslanköy Mahalleleri’nde kilit parke kaldırım çalışması yaptı. Kaldırımı yapılan sokaklar, daha sonra sıcak asfalt çalışmasıyla da bütünleştirilecek.

“Yaşanılabilir Bir Toroslar İçin Çalışıyoruz”

Toroslar’ın en uç noktasına kadar hizmet götürdüklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Yatırım hamlelerimizi daha da arttırdığımız bir döneme girdik. Vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve konforu için çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizdeki ulaşımın rahatlaması ve kaldırımların daha kullanışlı hale gelmesi için gerçekleştirdiğimiz asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.