DOLAR 32,2087 0%
EURO 35,0267 0.01%
ALTIN 2.516,110,63
BITCOIN 22048692,43%
Mersin
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Suriyeli sapık tavuğa tecavüz etti!

Suriyeli sapık tavuğa tecavüz etti!

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 12:24
Suriyeli sapık tavuğa tecavüz etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriyeli sapık tavuğa tecavüz etti!

Mersin’de Suriye uyruklu bir sapık tavuğa tecavüz ederken yakalandı. Mahalle sakinlerinden birinin o anları kamere kaydına alarak şikayeti üzerine harekete geçen emniyet birimleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Tutuklama istemiyle adliyeye sevk edilen M.S. isimli sapık ifadesinde, bir anlık hislerine yenik düştüğünü iddia etti. M.S. isimli şahıs Mersin Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay Mersin’in Toroslar ilçesinde meydana geldi. M.S. isimli Suriye uyruklu bir sapık, mahallede bulunan bir tavuğa tecavüz ederken yakalandı. Mahalledeki bir kadın o anları cep telefonu kamerasına kaydederek mahalle muhtarı ile birlikte polis ekiplerine şikayette bulundu.
Suriyeli şahıs tutuklandı
Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan şikayet üzerine harekete geçerek Suriye uyruklu sapığı gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan M.S isimli şahıs bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu iddia etti. Tutuklama istemiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, “Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.
Hayvanseverler ayağa kalktı
Tavuğa yönelik bu tür saldırılar, toplumda geniş yankı uyandırdı ve hayvan hakları savunucuları tarafından kınandı. Bir hayvansever, “Yeter ya gerçekten yeter! Biri çıkar kediyi katleder, diğeri köpeğe işkence eder, diğeri eşeği arabasıyla sürükler, diğer tavuğa tecavüz eder. Bu olaylar cezasız kaldıkça daha fazla can dostumuzu kaybetmeye devam ederiz. Lütfen artık hayvanların da bir canı olduğunu ve onların da korunmaya ihtiyacı olduğuna inanın” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, benzeri olayların önüne geçmek için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r