DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

SEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMA ÇAĞRI SOĞUTMA

SEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMA ÇAĞRI SOĞUTMA

ABONE OL
Nisan 1, 2021 13:57
SEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMA ÇAĞRI SOĞUTMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMA ÇAĞRI SOĞUTMA
MERKEZİ KONYA OLAN ÇAĞRI SOĞUTMA İŞLETMESİNİN ANKARA VE ŞİMDİ DE MERSİN’DE 2. ŞUBESİ’Nİ COŞKULU BİR ŞEKİLDE KURBAN KESEREK DUALAR EŞLİĞİNDE ÇOK DEĞERLİ MERSİN HALKININ HİZMETİNE SUNULDU.
ÇAĞRI SOĞUTMA İŞLETMESİ,
MİSYONU: KALİTELİ HİZMET, olarak rotasını tüm Türkiye’ye çevirmiş, Ankara’nın ardından Mersin Şubesi’ni de hizmete açmanın onurunu ve gurunu yaşıyor. En kısa zamanda da tüm Türkiye’de geniş hizmet ağı ile ÇAĞRI SOĞUTMA ŞUBELERİNİ açacak.
ÇAĞRI SOĞUTMA MERSİN ŞUBESİ’NİN açılışına, KONESOP BİRLİK Konya Başkan Vekili; OSMAN ALP, Ak Parti Mezitli İlçe Başkan Yardımcıları Alaattin Saraç, Seher Şancı, Ak Parti Mezitli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, Alaska Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kavak, ÇAĞRI SOĞUTMA Mersin İşletmecisi Yunus Emre Güneysu, Süleyman Güneysu ve eşi, muhtarlar, iş insanları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.
ÇAĞRI SOĞUTMA MERSİN ŞUBE İŞLETMECİSİ YUNUS EMRE GÜNEYSU burada yaptığı açıklamada, ‘’ Değerli ÇAĞRI SOĞUTMA AİLESİ, bugün burada hizmet ağını genişletmiş damla damla büyüyen büyük bir aileyiz. Gün geçtikçe sektörde öncü kuruluş ve aranılan firmalar arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mersinde çok güzel işlere imzamızı atarak siz değerli Mersin halkına hizmetin en iyisini vermek için çaba sarf ediyoruz. Güneysu, neler var geniş ürün yelpazesi ile seçkin güler yüzlü personelimizle hizmet vermenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. CHİLLER, HEPAFİLTRE SİSTEMİ, SOĞUK ODA, KLİMA SANTRAL, REYON DOLABI VE KLİMA ile birçok tescilli markaların satışını yapıyoruz diyerek hoş geldiniz şeref verdiniz bu mutlu günümüzde kıymetli vaktinizi bize ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi belirtir saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.
ÇAĞRI SOĞUTMA MERSİN ŞUBESİ ATATÜRK MAHALLESİ 31041 SOKAK YAĞMUR 7 SİTESİ 3/B BLOK NO 7 MEZİTLİ/MERSİN ADRESİNDE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.