DOLAR 32,5896 0.35%
EURO 34,8578 0.34%
ALTIN 2.496,120,48
BITCOIN 21049791,65%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mezitli Belediyesi merkezde sel, kırsalda karla mücadele ediyor

Mezitli Belediyesi merkezde sel, kırsalda karla mücadele ediyor

ABONE OL
Ocak 9, 2020 09:22
Mezitli Belediyesi merkezde sel, kırsalda karla mücadele ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezitli Belediyesi’nin ekipleri Toroslar’da karla mücadele ederken sahilde de sele karşı verdiği mücadele ile büyük takdir kazandı. Mezitli Belediyesi’nin Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlardan oluşan ekipler gelen her ihbarı anında değerlendirdi. Sel mağduru vatandaşların yardımına koşarak övgüleri alan ekipler asıl büyük mücadeleyi kırsal kesimde verdi.

Aşır kar yağışı sonrası kapanan yolları açan ekipler vatandaşları mağduriyetten kurtardı. Ekipler yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan ana ve ara yolları açtı. Zor koşullar altında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri böylece ilçenin en yüksek yerleşim biriminde dahi ulaşımın aksamamasını sağladı.

Belediye çalışanlarının bu çabası vatandaşlarda da tam not aldı. Sosyal medyadan ve Mezitli Belediyesi’ni arayarak teşekkürlerini ileten vatandaşlar, zor zamanlarında her zaman Başkan Neşet Tarhan’ı yanı başında bulmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Sel sırasında 10 dakika gibi kısa bir sürede kendilerine ulaşarak mağduriyetin büyümesinin önüne geçtiğini ifade etti.

Başkan Tarhan “Tüm mahallelerimizde konumlandırılan ekipler ana hatların kapanmaması için mücadele veriyor. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri de kısa sürede çözüyoruz.  Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması en büyük hedefimiz. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken de rutin hizmetlerimizi aksatamamaya çalışıyoruz. Bu durum, ister istemez sıkıntılar yaşamamıza da yol açıyor. Halkımıza gösterdikleri yüksek anlayışları nedeniyle ve tüm çalışanlarımıza canla başla sahilde sel afetiyle, kırsal kesimde karla verdikleri mücadele nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.