DOLAR 32,5798 0.1%
EURO 34,9282 0.23%
ALTIN 2.425,560,12
BITCOIN 2088873-3,38%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin sanayicisi verilen hizmetten memnun

Mersin sanayicisi verilen hizmetten memnun

ABONE OL
Ağustos 21, 2020 08:06
Mersin sanayicisi verilen hizmetten memnun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Berber ve Mersin Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Yelkovan ile birlikte Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren firma temsilcileriyle bir araya gelen başkanlar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, sanayicinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. 
Esnafın talepleri doğrultusunda çalışma başlattıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bu bölgede altyapının düzeltilmesi çalışan esnafın da işini kolaylaştıracaktır. Biz bu hizmetleri yaptıkça kentimiz ve geleceğimiz adına mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz” dedi. Kaynakların sınırlı olduğunu ve bu nedenle en akılcı şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Seçer, “Bizden beklenti de talepler de çok fazla. En iyi hizmeti almak herkesin hakkı. Bu nedenle biz de imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız” dedi. 
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise sözlerine Mersin Sanayi Sitesi’nin kent sanayisinin kalbi olduğunu söyleyerek başladı. “Buradan küçük sanayici olarak çıraklıktan yetişip büyük sanayici, yurt çapında büyük işadamı olan çok insanımız, çok arkadaşımız var” diyen Kızıltan, “Sanayiciye imkanları hazırlarsanız sanayici çalışır ve üretir” değerlendirmesini yaptı. Sanayi sitesinde daha önce önemli bir sosyal donatı alanı, yeşil alan bulunmadığını hatırlatan Kızıltan, yapılan çalışmalarla insanların mesai saatleri dışında rahat nefes alıp dinlenebileceği, birbiriyle sohbet edip işlerine daha verimli dönebileceği donatı alanları oluşturulduğunu belirtip çalışmalarından dolayı sanayiciler adına Seçer’e teşekkür etti. 
Mersin Sanayi Sitesi’nin sorunlarına duyarlı davranışları nedeniyle Seçer’e teşekkür eden Mersin Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Berber, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Mersin Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Yelkovan da, “Bugün böylesi güzel çalışmalara şahitlik etmek sevindirici. Emeği geçen herkese esnafımız adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.