DOLAR 32,3823 0.06%
EURO 34,7757 -0.07%
ALTIN 2.395,78-0,03
BITCOIN 19238922,97%
Mersin
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE ÇOK YÖNLÜ DESTEK:

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE ÇOK YÖNLÜ DESTEK:

ABONE OL
Haziran 10, 2022 10:14
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE ÇOK YÖNLÜ DESTEK:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ İLE MERSİN’DE ÜRETİCİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR, ÜRETİM ARTIYOR

“BELEDİYEMİZ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ, EN DEĞERLİ, EN GÜÇLÜ BELEDİYELERİNDEN BİRİDİR”

“BELEDİYE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR ÇOK ŞÜKÜR”

“BAYRAM ARİFESİNDE 13 İLÇEMİZDE 60 ÜRETİCİMİZ, BİZDEN 1500 HAYVANINI ALACAK”

Başkan Seçer, Dalakderesi Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sulama Borusu, Kaz ve Makine-Ekipman Dağıtım Töreni’ne katılarak Akdeniz, Erdemli ve Toroslar’daki üreticilerle buluştu.  Üretime ve üreticiye çok yönlü desteklerin sunulduğu törende Başkan Seçer, Mersin’in çok önemli tarım topraklarına sahip bir kent olduğunu vurguladı. Seçer, “Allah bize her şeyi vermiş. Denizi, dünyanın en yakışıklı Toros dağlarını, havası güzel, suyunu vermiş. Her şeyden önemlisi çalışkan, birbirine saygılı, sevgili halkını vermiş. Mersin halkı; böyle çalışan, üreten, taştan, topraktan ekmeğini çıkaran bir halktır” dedi.

Üretimde büyük emek veren çiftçilerin desteklenmesi gerektiğini belirten Başkan Seçer, “Yoksa üretim olmaz, yoksa millet aç kalır. Çiftçinin yanında olacağız, çiftçiyi destekleyeceğiz. Mazot desteği vereceğiz, gübre desteği vereceğiz, ürünün alımlarında alım destekleri vereceğiz. Çiftçinin ayakta kalmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Geçen yıl yetiştirilen kazlar hakkında bilgi veren Başkan Seçer, “Türkiye’nin en büyük, en önemli zincir marketlerinde de gayet güzel ‘Mersinden’ markasıyla satıldı. Yiyenlere afiyet, şeker olsun. Üreticilerimiz için de Allah bereket versin. Demek ki çalışınca her yerde oluyor” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıllık süre içerisinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Başkan Seçer, “Belediyemiz Türkiye’nin en önemli, en değerli, en güçlü belediyelerden biridir. Bunu haykırarak söylüyorum. Vatandaşlarımın her türlü ihtiyacı karşılanacaktır. İsraf yok. 1 liralık malı 3 liraya almak yok. Doğru yatırımlar var, gereksiz yatırımlar yok. Onun için belediye tıkır tıkır çalışıyor çok şükür” dedi.

Türkiye’ye örnek olacak projelerden biri olan ‘Haydi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesine de değinen Başkan Seçer, “Yine bu yıl hayvanların dağıtımlarına bayramdan önce başlayacağız. Bayram arifesinde bayram hediyesi olarak, üreticilerimiz tespit edildi. 13 ilçemizde 60 üreticimiz bizden 1500 hayvanını alacak. Ellerine kollarına sağlık, bereket versin. İnşallah her emeğimizin karşılığını alırız” sözlerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.